onsdag 2 januari 2019

Mitt fantastiska 2018...

2018 va MITT ÅR!! 
Mitt 40:onde år och jag hade bestämt mig för att försöka 
älska & njuta av det, varje dag. 

Nu sitter jag här och minns tillbaka.. Det blev helt fantastiskt och omtumlande med bla underbara 40-årsdagen/festen, kidnappning, vardag, Pärk, fruktansvärda värmeböljan, ofrivilligt viktras (mer om det i November) & så den där efterlängtade NYC-Resan!

Här kommer summeringen av mitt fantastiska 40:onde år. 
Klicka på länkarna i inläggen..

Januari: Började med en summering av ett festligt 2017!! Sen kom det en efterlängtad liten bäbis.  Livet o vintern va fin.. Men så lyckades jag falla SÅ sjukt ILLA en tidig morgon.. Och led rätt illa men hade som tur va fina vänner som hjälpte till o ställde upp.. Men med facit i hand så gick jag kanske tillbaka till jobbet liiiite för tidigt..

Februari: Som grädde på revbens-moset fick vi alla influensan för 1.a gången någonsin...  2 veckor senare va vi alla friska igen o drog söderut o ännu lite mer söderut på inköpsresan.. 

Mars: Bara ett inlägg mitt i allt med festplanering, vab & livet..

April: Bara ett inlägg denna månaden också men såååå härligt minne.. MIN 40-årsdag & Fest! 

Maj: Sista helgen i April flög vi ett gäng till Sthlm för att fira 2 andra fina 40åringar.  Blev en finfin festlig helg i sthlm.  Och så åkte vi tillbaka till sthlm & hjälpte vi till att döpa fina lilla Doris.. Och jag va sååå deppig över att lämna fina Stockholm. Men vi njöt också av den Gotlänska för-sommaren.. 

Juni: Började med en hektisk men fin helg o Agnes tävlade i gymnastik.. Så firade jag Nationaldagen i loppisen/trädgården... Sen drog vi till Kolmården med min familj.. Firade Midsommar på Malmen som vanligt.. Vi längtade till New York resan och njöt av sommarkvällarna o Fotbolls-VM.

Juli:  Anders kom hem och jag säckade ihop lite men Pärk hjälpte mig upp igen. Så drog fantastiska Stångaspelen igång o spelnerverna va där.  Tyvärr hjälpte inte nerverna eller vädret till och det gick "sådär" för vårt Stånga III. Värmen gjorde att jag både morgondoppade mig i Asträsk & hängde på stranden!! Och försökte fylla sommaren med kul trots att jag jobbade.. Hade bla en fin fin kväll på Warfsholm m vänner & Takida.

Augusti: Började med att vi va ett gäng som firade en kompis födelsedag lite sent.. Och min välbehövliga semester närmade sig.   Bloggade inget alls under våra 2v på Tegelstrand förrän i slutet.. Med massa längt efter "semester del 2".  Jag började packa... Och vi stötte på liiite patrull 2 dar innan avresa... Men den 28 Augusti kom vi äntligen iväg till mitt/vårt ÄLSKADE New York...

September: Och så va vi (tyvärr) hemma igen... Nu är alla i familjen kära i NYC..  Och jag summerade resan i inte mindre än SJU inlägg.. Klicka HÄR för att läsa om hela vår NEW YORK resa!! 

Oktober: Månaden började med en helt sjuk, oväntad o fantastisk dag när jag & Frida blev kidnappade & firade av Juntan...  Va lixom 1 vecka före den dagen dom sagt.... En skön ledig Onsdag mitt i "ensam-veckan".  Och lite dåligt "mamma-samvete" iom Höstlovet som jag fixade m Bio besök..

November: Äntligen dags för "Lina-tid" dvs "Vintertid" och jag mådde äntligen som mig själv igen & så mycket bättre efter sommarens berg och dalbana. Att fylla 40år o dendär JÄ*LA värmeböljan.. Ingen bra kombo.. Skrivit flera opostade inlägg om mitt ofrivilliga lite extrema vikt-ras men det ni får är DETTA som förklarar kort & gott varför o hur det blev så galet..   Och så vankades det en fantastiskt rolig & mysig JUNTA!! 

December: Julen här hemma blev inte som vanligt. Ingen gran eller tomtar utan vi stannade vid advents-pyntningen.. Och det va skööönt att sänka kraven då Anders va iväg 2v i rad på jobb o kryss.. Tur i oturen att att han inte hann iväg innan Astrid fick ännu ett krupp-anfall.  Jag o tjejerna försökte och lyckades rätt bra med att orka &  njuta av december trots att vi inte va samlade. Så kom han hem den 21/12 och den 22/12 åkte vi "hem till Blekinge"  och firade jul med min familj..

Alltså detta ÅRET!!! 
Aldrig mått SÅÅÅÅ bra & så dåligt under ett o samma år.. 
Men jag landade på båda fötterna tillslut och ser fram emot 2019!!
Lite starkare, klokare & ett år äldre! 
Tack Johan för fantastiska bilderna från festen! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar