måndag 18 juli 2016

Storloppis i Stånga, Vilken dag det blev!!!

Lika roligt som det är att gå på loppis, lika roligt är det att anordna loppis.  I söndags hade jag för 2:a året i rad stor-loppis här på vår gård. Vi blev 15säljare i år.
Alla säljare i full färd med att packa upp... Jag valde att sätta upp avspärrning vid ingången för att hålla köpare ute till alla säljare va redo & klockan va 11.. Tycker det känns rättvisast så.

Kände att jag va mer organiserad & redo i år än i fjol men det ska erkännas att det ändå va lite nervöst. Jag vill ju att alla säljare ska få en bra plats, att det skulle bli ett naturligt flöde runt alla borden så att ALLA kunder kommer fram till alla bord & att alla säljare bli nöjda med dagen. Men i Lördagskväll undrade jag helt ärligt vad jag gett mig in på & tvivlade på att det skulle komma några kunder alls...

Strax innan 11 släppte den oron helt då det stod en STOR klunga med människor utanför bandet..


Och när jag tog bort bandet strömmade det in folk och den strida strömmen fortsatte minst hela 1:a timmen. Fantastiskt roligt!!

Första timmarna va det fullt ös sen trappade det av lite men det va ändå folk hela tiden.

Jag är så nöjd med dagen & det va alla andra säljare också. Detta är ett så bra koncept!  Både jag och dom andra säljer mer än om dom anordnat egen loppis hemma & det är gratis för dom andra att stå här till skillnad från andra bakluckeloppisar som måste hyra plats.. Win Win!

Fast jag får nog fundera lite på att lösa det där med parkering till nästa år. För det blev tydligen kaos på vägen då folk parkerade längs vägen ända ner till affären så att det bara gick att köra i en riktning på vägen här utanför.. Inte så bra.. :-/


Flera av säljarna gav mig saker som tack.. Vilket jag absolut inte förväntat mig. Bland annat fick jag denna.
Jättefint hemgjort & nygjort underlägg av ene-kvistar. Det är sååå fint & doftar ljuvligt! 

Denna börsen pillade jag på när vi packade upp men hade lovat mig själv att INTE handla något eller iaf inte förens mot slutet och tro det eller ej men när dagens loppis va över så låg ändå denna skönheten kvar på "grannens" bord.. 
Generös som Linn är så fick jag inte ens betala något för den. 

Igår kväll va jag helt slut & låg i sängen innan klockan 21.. Men såååå värt det! 

Stort tack till alla som kom o sålde och gjorde så att våran stor-loppis blev så lyckad som den blev! 

Nästa år ser vi till att bli ännu fler som säljer!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar