fredag 20 november 2009

Hysterisk mamma...

Kan inte släppa det här med Agnes trasiga läpp/kind. Va tom tvungen att ringa ner till dagis nyss och kolla vad dom tyckte om hennes status idag.. "Som vanligt" enl Inger hon va nog bara trött i morse då alltså. Men hon trodde att det nog kan va så att hon faktiskt nästan bitit igenom (precis vad Anders oxå trodde i morse) därav märket på utsidan. Huuuu! Stackars barn.

Ringde därför till husläkaren idag igen för att se vad dom trodde. Hon sa precis som igår att man inte gör något åt det, inte ens i akutfall. går sällan att sy i munnen & att dom läker oftast jätte fint "dom där små"... Vi ska bara hålla koll så hon inte får någon infektion i såret.
:-)

Undrar ifall jag har fattat nu och kanske kan slappna av.. Trött jag blir på mig själv.

Barnmorskans dom då:

*Högt blodtryck 133/93 ... Men inget protein i urinet och mår bra i övrigt. så de är nog bara för att det varit lite mycket senaste dygnet.. No shit!?
*Bäbisen som låg längre ner i bäcknet & ruckbart sist har "krupit" upp igen och ligger rörligt.. GAAHH! Hur svårt ska det va att hitta rätt utgång??
*Socker & järnvärdena toppen. Alltid något! Trots att jag ljuger för BM om att jag äter 3 järntabl. i veckan. ;-D
*Hon ringer och bokar tid på DS i början av Dec. Så om inte före så framåt början av Dec så blir det vräkning i form av snitt el nått. beroende på om min kropp gjort något själv trots allt. Just nu kan jag faktiskt nästan gå med på snitt trots allt. bara jag får ut mitt barn friskt & glatt. Nojjar ihjäl mig över allt tänkbart nu.. Allt från att föda sveriges största baby till att moderkakan ska tappa stinget. :-S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar