torsdag 9 augusti 2012

6månader med Zoely..

Nu kanske ni undrar varför jag tjatar om dom här p-pillrena. Men dom är nya på marknaden & när jag fick dom utskrivna & googlade runt lite hittade jag inga "egna berättelser" om dom. Och jag märker nu att en massa undrande googlar just "Zoely p-piller" och kommer hit. Bara senaste månaden är det ca 60-65 st googlingar om Zoely som tagit folk hit. Så därför vill jag dela med mig mer av mina erfarenheter. Jag vet, jag vet.. Passa dig för "doktor Google" men Läkemedelsundersökningar, tester & utvärderingar i all ära, men det är faktiskt lite mer givande att läsa om riktiga människors åsikter & upplevelser, även om man självklart ska ta mycket på nätet med "en näve salt". Därför.. Så ni som inte bryr er om mitt p-piller snack kan sluta läsa nu. :-D

Har nu ätit ZOELY i över 6månader. Är rätt nöjd förutom min hormonnojja då. Fast något som stegvis har blivit jobbigare är bäckensmärtorna som är en av dom vanliga biverkningarna. :-/ Ibland märks det inte alls. Men som förra veckan när jag jobbade på riktigt hårt (står, går, bär & lyfter mest hela dagen) 6dar i rad va smärtan nästan outhärdlig sista dagen. Är väl så att östrogenet luckrar upp bäcknet precis som när man är gravid. Det suger riktigt mycket & jag har börjat fundera på att sluta med tabletterna om det blir värre & värre. Vill ju inte att mitt arbetsliv ska påverkas. Envis som jag är tänker jag dock härda ut lite till.

Annars har jag inte märkt av mer än det jag skrivit om innan.



Jag vill också säga att jag inte känner att jag kan maila er svar på massa frågor om biverkningar mm av ZOELY. Det är ju så individuellt hur man reagerar. Ni får prata med er BM & testa själva. Jag skriver allt jag märkt av här. Jag kan ju inte svara för hur ni kommer att reagera.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar