onsdag 26 juni 2013

Känns lite ytligt här...

Just nu blir det mest inlägg om loppisfynd och sånt.....

Det beror på att det inte händer så mycket annat kul i vardagen som jag kan/vill skriva om. Vi har ju våra små planer & drömmar för framtiden men det vill jag inte riktigt skriva om ännu. Vill inte jinxa och just nu har vi kört fast lite ändå. :-S  Halvjobbigt!

Inte så najs att säga A men inte B....  Men det är så det få va!

Dagens middag blev iaf Ceasar sallad!  MUMS!!!


Min största önskan just nu är att få en helg eller iaf 2 dar ledigt snart så jag kan åka till Sthlm. Jag MÅSTE hitta en klänning till min systers bröllop & jag måååste få träffa syrran. Min dröm är att åka upp & strosa runt en heldag med min syster på söder. Med hennes hjälp hitta en perfekt klänning på Beyond Retro el dyl & fira med middag,  lite bubbel eller en öl på Pet sounds. Skulle verkligen vilja/behöva ha en heldag eller 2 med henne NUUUU!!

Och så önskan nr 2: att mitt hår bara sådär över en natt blev långt & skimrande så jag kan ha någon snygg frisyr på bröllopet. Nu är det urfärgat, livlöst & i en HOPPLÖS mellanlängd. Försöker febrilt dra focus från tussarna med små klämmor & tygblommor.. Går sådär!

Alternativet är att klippa av testarna igen & hoppas att jag transformeras till Anna Lidström (Klicka HÄR för bild). Alltså Underbara Claras grymt coola syster med snyggaste frisyren ever.......  Lika troligt som att håret skulle snabbväxa....

Trist dilemma alltså. Vill ha kort hår till vardags men vill vara ljuv&älvlik i håret på syrrans bröllop... Men vill inte gå hela sommaren i ful utväxt frisyr.

Now i see clearly... Tror jag ringer frissan imorgon.......

Som sagt. Ytligt!!  ;-)

4 kommentarer:

  1. Du är mycket snyggare än Anna, så det så. Dina kindben skulle göra sig fantastiskt till den där frisyren!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du.... Men fattar inte hur fasen man ska hålla volymen hela dagen.. Och hur det ska hålla sig snyggt en hel bröllopsfest. ;-D

      Radera
    2. Bra fråga. Jag har babyhår, kan knappt få en hårsnodd att sitta kvar i. Min syrra har något puder hon har i hårbotten när hon ska tupera upp volym som är grymt, och så kanske lite fudge? Och så huvudet upp och ner och rufsa om nu och då? ;)

      Radera
  2. Löshår till bröllopet kanske? Finns väl sånt man bara"knäpper fast" med hårnålar el dyl?

    Ja det där med att behålla volymen en hel dag/kväll, det får du gärna dela med dig om när du vet svaret på. :)

    SvaraRadera