tisdag 21 februari 2017

Om 17 dagar..

Ska tjejerna äntligen få sin julklapp... Dom är så peppade.. Kan typ alla låtarna med Marcus & Martinus nu.


Och jag måste erkänna att jag också tycker det ska bli kul.. Att se barnens första idoler tillsammans med dom. Och  "Skam" skadad som jag blivit så har jag blivit helt kär i det norska språket. Jag som innan inte alls tyckt norska varit så speciellt alls. Men efter 3 säsonger "SKAM" Och att ha lyssnat endel på dom där 2 skön-sjungande tvillingarna så tycker jag att det svänger & det Norska är ju ett ur-mysigt språk ändå.
Och barnen har redan massa ideér & planer på vad vi ska hitta på i Göteborg. Astrid vill äta sushi till lunch  & smaka råbiff (efter att vi sett Morberg härom kvällen).. Min lilla finsmakare!! Jag är på!!
 Vi ska tydligen också shoppa lite coola kläder till kvällen, sova på hotell, äta lyxig hotellfrukost tillsammans och åka spårvagn. Dom tycker att det ska bli häftigt med alla olika resesätt vi tar till denna helgen. Bil (in till Visby), Flyg, flygbuss, spårvagn (bara för att), tåg (till sthlm), tunnelbana, båt (hem till Gotland) & bil igen... Hoppas & tror att deras julklapp kommer bli ett minne för livet för oss alla. Ska bli så mysigt att resa iväg en helg m familjen.

Det enda som däremot inte känns så spännande för mig är dendär flygresan till Gbg... Jag förtränger det totalt denna gången. Men den närmar sig och den ska & kommer att göras, för barnens skull! Bara att ta sig i kragen o peta i sig dom där pillerna igen.
 Det är 1:a gången jag flyger inrikes på 13-14år. Slutade då flyga helt efter en flight mellan visby & Sthlm i ett pyttelitet propellerplan. Gillar inte små plan (cellskräck! Ju större plan desto bättre.) , detta planet är också ett propellerplan & det kommer bli knepigt att ta dom där 2-3 sobrilen (5mg) som jag verkligen behöver. Har alltid tagit dom ca 1h - 30min innan boarding & efter ca 2h sovit som en stock.. Men nu måste  jag nog ta dom ca 2h innan för att vara på toppen av verkan under dom korta 45min vi är i luften. Med risk att jag kommer somna i bilen in till stan, är släpig som tusan när det är dags att boarda & antagligen seg vid ankomst. Ett himla pusslande med dom där tabletterna alltså. Men hellre det än att ha dödsångest framför barnen. Lyckades på 3h flighten till Kroatien i höstas & kommer säkert lyckas nu oxå. Men det kommer bli knepigt.. Inte lätt att vara Lina ibland..
 Lika nervös som jag är över flygningen är jag över att mina barn ska se min rädsla.. Dom har INGEN aning om att jag är flygrädd. Dom tycker att det är spännande att flyga & jag vill verkligen inte projicera min värdelösa fobi på dom.Helst av allt skulle jag vilja sitta några säten från barnen.

Men det löser sig säkert.. Och resan kommer bli fantastisk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar