söndag 5 februari 2017

Pre-Pärk Bootcamp!!

Förra våren bildades vårt Pärklag "Stånga III". Vi tränade & tränade och på Stångaspelen 2016 ställde vi upp som rekryter & VANN 2 av 3 matcher och klättrade därför upp en klass...


Nu börjar vi tagga o ladda inför Stångaspelen 2017 & fantastiska Märta i vårt lag bjöd för ett tag sen in till "Pre-Pärk bootcamp".. Tyvärr kunde inte alla i laget komma. Väldigt tråkigt men vi va iaf 5 från laget + våra 2 peppande "tränare" o förebilder: Karoline & Cilla från grymma "Stånga VII" samt vår cheerleader ansvariga Liza..

Dom flesta av oss anlände till stugan vid 11. Där möttes vi av ett brev, 6 snapsglas m flädersnaps & varsin sill-macka.  Men ingen Märta! 


Vi intog det som bjöds, grabbade varsit tipsrunde-kit (lapp,penna&mugg) & gav oss iväg.

Vi gick genom snålblåsten o svarade på frågor om pärk & sånt som hör därtill..
Som denna. Då kom koppen till användning o det va skönt & gott med värmande dryck i det blåsiga gråvädret. 

Vid sjöboden väntade vår fina Märta & sista uppgiften. Sätta så många Inhugg som möjligt på 3 försök. 

Jag satte iaf 1 av 3.. Skyller på den hårda kalla vinden & ringrostighet.

Sen grillade vi korv & kröp in framför brasan i sjöboden. Sååå mysigt! 

Efter en timme el så återvände vi till stugan. Tände en brasa, kröp upp i soffor & fotöljer o bara hängde i väntan på vår pärk-karl som snart anslöt.

Så där satt vi i mysbyxor o pratade (om högt o lågt), skrattade åt riktigt sjuuuka skämt, åt hemgjorda semlor (Alltså den där Märta), drack kaffe, pratade allvar, rättade tipsrundan & drog igång o började leka charader!!  Evigheter sen jag lekte charader (vi skrev själv meningarna)!! Svårt som tusan.. Jag fick bla "En snabel är en snabel även om den är grön"...  Damn U Cilla.

Sen va det dags att slänga ihop lite mat. Det bjöds på kyckling fajitas. Så gott, snabbt o enkelt! Efter maten tog vi en uppiggande promenad i mörkret. För att sen krypa in i stugvärmen o fortsätta med det vi gör bäst. Prata om ALLT, garva & lyssna på varann. Och så spelade vi spel. Runt midnatt va alla rätt trötta så vi gjorde oss klara, bäddade & kröp till kojs. Och väldigt snart blev det väldigt tyst & alla somnade gott o tryggt!

I morse steg vi upp vid 8 tiden o roddade ihop frukost. Vid 9:30 kom Anders för att hämta mig då jag skulle jobba.  Det kändes lite trist då resten av tjejerna hängde kvar några timmar till. Men hellre det än att inte kunna delta alls.
Visst va man lite trött idag på jobbet men det va helt klart värt det, alla gånger! För jag känner mig nu  helt fulladdad efter detta dygnet.

ALLTSÅ dom här tjejerna jag har fått in i mitt liv sen vi flyttade hit till Gotland, både dom jag hängde m igår (pärklaget & hang-arounds), dom som inte kunde komma o dom andra i vår juntan!!  Dom är fantastiska!! I deras sällskap kan jag säga vad som helst & vara precis den jag är. Jag känner mig så TRYGG, älskad & lycklig i deras sällskap. Bara det att jag deltog och kände mig avslappnad att leka charader säger MYCKET om hur trygg jag känner mig i deras sällskap. HATAR egentligen sådan lekar då jag har scen-skräck. Men inte med dom! Gick all in o tyckte faktiskt att det va SKIT KUL!

Skulle kunna skriva att LÅÅÅÅNGT inlägg om alla dom där brudarna & hur dom får mig att må. Men det besparar jag er. För jag hoppas/tror att dom vet hur mycket jag tycker om var o en av dom. Alla är så olika men tillsammans bildar vi en så fin grupp där man kan prata om "ditt" med en & om "datt" med en annan.

Det är en sådan lyx att ha dom i mitt liv. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar