fredag 8 juli 2011

Riktig korv...

I sommar vill jag äta massa gott! Har just nu helt snöat in på RIKTIG KORV! Vill testa alla sorter jag kan hitta. Kanske nosa upp något riktigt bra lokalt charkuteri på Gotland.

Vad är då riktig korv enligt mig? Jo. Grovkornig m hööög kötthalt, vi snackar 96-98% och med riktigt skinn för rackarns så mycket godare det är. Fast samtidigt tycker jag dom korvarna passar bättre i mat. Skulle inte vilja äta en sådan korv hel m bröd, s&k med räksallad, skulle bli för mäktigt. Till den där "korven i farten" m räksallad funkar fortf dom "vanliga".



Igår stekte jag dessa korvar i bitar till reprisen på Pastarätten jag gjorde härom dagen.. Riktigt goda men inte lika bra som dom jag använde sist.. Lite väl mycket fänkål i dessa.

1 kommentar:

  1. Mmm vi köpte jättegoda ost & bacon-korvar på ICA Maxi i Visby. Korvarna var gjorde här på Gotland och supersmaskiga. Kolla efter dem!

    SvaraRadera