fredag 21 oktober 2011

Testar recept m ZETA parmesan...

Idag ska jag testa att använda ZETA parmesanen som jag "Buzzar"... Stod & valde vilken jag skulle använda 14, 22 el 28 månaders lagrad parmesan. Blev 22:an. Jag & Agnes tjyvsmakade oxå både en & 3 bitar.. Supersmarrigt & härligt smakrik! Men sen fick vi behärska oss. Ska ju ha ostprovning m mamma, pappa & co imorgon kväll tänkte jag.


Så ikväll firar vi Anders 32års dag m Parmarullad fläskfile m parmesan & basilika! Luktar mums! Smart va att lägga upp dom tunna skivorna m parma omlott på plastfolie så håller dom ihop fint & det blir enkelt att rulla ihop sen. Enda som jag missade va att olja in plasten m lite olivolja då hade den inte fastnat alls, men det gick bra ändå..




EFTER: Oh my god!!! Anders hade lagt lite mer pengar på den svenska fläskfilen.. Och Parman höll vätskan inne. Köttet va lätt rosa men genomstekt & sååååååå mört & saftigt! Parmesanen gav en bra sälta så salt behövdes inte alls i receptet. Toppen recept som kommer lagas igen. Rekomenderas starkt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar