När dom sa att jag skulle jobba i charken tänkte jag skinka, salami, nötfärs & grillad kyckling.. Men det är sååå mycket mer och oj så roligt det är!! Mycket jobb i kallskänk med röror, såser, mackor, sm-tårtor, "plankor", salladsbuffe (grymt populär & fräsch) & färdiga lunch rätter alltså lite tillbaka till det jag utbildade mig till vilket faktiskt känns kul för det där sitter någonstans i ryggen efter skolan & sommarjobb på "Rolands" men jag får också hjälpa kunder (vilket jag inte skulle vilja vara utan ) & plocka upp leveranser i butik mm mm
Idag har jag bla: Gjort baugetter m kyckling & skagenröra, plockat varor, fyllt på salladsbuffen & gjort 2 olika potatis sallader en vit (på 14kg majonäs) och en vinegrette variant (på 20kg nypotatis). Det är inga små portioner precis! :-D
Och jag tycker verkligen det är sååå himla roligt. Lite läskigt & osäkert i början av varje nytt recept men man kommer snart in i det & får känsla för 1½dl peppar & 1kg senap.. Och hur deras rutiner & maskiner funkar börjar oxå trilla på plats.
Kommer bli en skitkul, stenhård & lärororik sommar!!!
Men åh! Vi åker till Gotland på onsdag, stannar i 7 veckor, storhandlar i Visby. Är det där du jobbar? Vilken butik? ICA Maxi?
SvaraRaderaÅh, jag visste inte att du fått jobb! Grattis! Låter som ett ganska roligt jobb faktiskt!
SvaraRadera