torsdag 1 november 2012

Kvällens middag...

Står i ugnen fortfarande...  Blir en variant på Fläskkarrerullen i senaste "Paolos mat".. Man delar (OBS! Inte hela vägen igenom) den benfria karrebiten mitt på längs långsidan, vecklar upp så man får en enda stor platt sak och bankar ut endel. Lägg på en gucka, rulla ihop & binder upp. Min Gucka: torkad örter som rosmarin, timjan & salvia, 3st pressade vitlöksklyftor, ½paket bacon & ca 60g Italiensk Salami  (blev milano, tog vad jag hittade i kylen), ½kruka persilja & 6-7 skruttiga basilikablad.
 
Bryn runt om, stick i en termometer & kör i ugnen på 150grader i 2-2½h typ..
Egentligen ska det va fänkål i fläskrullen men jag fegade & gör istället en sallad på färsk fänkål, rödlök & citron vinegrette.
 
Snart kommer Anders & Agnes hem från junior bowlingen hoppas maten är färdig till dess...
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar