tisdag 15 mars 2022

På gång!!

 Fåglarna kvittrar, solen värmer, energin är på topp & det är äntligen behagligt att vara utomhus! 

Och lusten att odla har med värmen kommit som ett brev på posten!

Tomaterna är på G och idag sådde jag massa olika blommor! 

NU ÄR VÅREN NÄRA!!

Och ute har vårat "skrot-hus" tömts helt på sopsortering & allt bröte. Grymt bra jobb av min man i helgen medans jag inte kunde röra mig mycket alls pga träningsvärken från helvete efter jag gett mig tusan på att börja träna mitt i allt oxå. 

Nu väntar vi på grävare som ska ordna till där & hela min fd köksträdgård ska grävas upp och fixas till innan det är dags att börja jord-förbättra & så en massa i April. 

SÅÅÅÅ PEPP på att bygga upp en ny och genomtänkt odlingsplats!

Och samtidigt är jag snart igång med att sortera, prismärka & ställa i ordning i loppisen. Fått in minst 25 kartonger med graj i vinter!
Sååå tacksam! 
I helgen är tanken att jag ska bära ut alla kartonger och handplocka vad jag vill/kan sälja och sen skänka det som ändå är fint och slänga trasigt & förbrukat.

Ser fram emot att stå där ute i helgen med podd i öronen & vårsolen i ansiktet!

Hoppas kunna öppna loppisen i påsk! 
Kolla in "Linas loppis & kuriosa" på FB och Instagram för att se vad som händer.

Nya Jobbet då...? 
Jo det går bra & framåt hoppas/tror jag. Jag trivs iaf som fisken i vattnet i det glada, trevliga, peppade o focuserade gänget!  
Försöker suga åt mig all information och hur dom tänker, "learning by doing" är bästa sättet. Vi betar just nu av "to do listorna" inför att vi öppnar hotellet om 1 månad. 
Ena stunden kör jag skruvdragaren i nästa hämtar eller skruvar vi ihop möbler, sen sitter vi vid datorn, svarar på mail och bokar in golfare och hotellgäster för att sen se till att rensa och fixa till lagret i shopen! 

Härligt omväxlande precis som jag älskar att jobba!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar