torsdag 3 juni 2010

2 flugor i en smäll...

Va till öron specialisten m Astrid nu på morgonen. Ingen inflammation dock lite indragen trumhinna pga undertryck. Ska dit & kolla läget i Aug igen. Skönt att dom kollar & följer upp.
När jag satt där kom jag på att jag va där för 1½ år sen, fast i rummet brevid hos gyn. Fick då bekräftat tidigt missfall. :-( Hade nästa glömt bort det.... *ryyyys* Va så ängslig & ville bara att det skulle va över och förbi. Önskar att jag vetat då att allt skulle gå bra nästa gång. För det är inte utan att man oroar ihjäl sig för att något ska va fel & att det inte skulle gå igen. Men tänk nu är hon här, vår lilla kanelbulle.

När jag gick ut därifrån tittade jag till vänster och såg min MVC mott. och tänkte att jag måste måste gå dit och lämna det där rutin cellprovet. Fick inbjudan när jag va sent gravid och sen Astrid kom har jag bara inte hunnit, glömt bort & förträngt lite. Jag forsatte förtränga & glömma bort och gick mot bilen men halvvägs ut så tänkte jag om och vände. Tänkte att jag iaf kan fråga när dom har drop in. Precis då jag frågade en sköterska där passerade en av Barnmorskorna och hörde vad jag frågade och hon sa att hon precis fått ett återbud. Smidigt!!! Så nu va det oxå avklarat. Det är ju så viktigt....

Och tänk vilken underbar vård vi har i Sverige. Jag har gjort 2 viktiga läkarbesök idag och inte betalt någonting.... Tacksam!

Nu ska jag städa upp lite här... Sågspån, sågspån överallt!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar