onsdag 17 augusti 2011

Slår aldrig fel...

Sovit så dåligt. Somnade vid 24 och vaknade 04 sen somnade jag inte om förän 05:45 (planerade trädgårdsfixet & va övertygad om att vi INTE kommer hinna med allt till Måndag. Va till o med påväg ner för att vika tvätt men då sa mitt andra kloka jag till på skarpen).
Klockorna började ringa 06 & så snoozade/försov vi oss till 07:15. Blev liiite stressigt & Anders lovade ta barnen till dagis om jag gjorde klart dom medans han duscha.
Fem minuter efter han och kidsen lämnat huset står jag i tvättstugan & sorterar. Då ringer det på dörren....... F****n! Det va idag den där energideklarations snubben skulle komma.. Såklart hade vi båda glömt. Hittar inget att sätta på mig så jag öppnar i vita silkes shorts, en trasig långärmad t-shirt & håret som borde tvättats igår stod åt ALLA håll!! Och här hemma är det liiite stökigt då alla saker just nu är "mellan rum" eller påväg ner i lådor. Whhhyy?? Jag raffsar på mig ett par mysbrallor m tandborsten i munnen..
Ringer Anders som skyndar sig hem igen. Under tiden börjar killen ställa frågor om fastighets beteckning, radon värden & el-räkningar. Och jag sitter förbrilt & bläddrar i pärmar & papper och hoppas på att Anders ska komma hem NU!! Lagom till vi hittat svar på alla frågor & jag ursäktat mig 5-10 ggr för hur jag & huset ser ut, förklarat att vi förbereder för visning & att jag jobbar skift osv osv osv..

Det sjuka är att något liknande hände för 1år sen..

Så jäkla pinsamt!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar