måndag 26 juli 2010

slut latat....

Igår va ännu en skön semesterdag. Jag, Anders & barnen åkte till ett regnigt Smögen & lunchade ("seglar bratsen" åt frukost) sen åkte vi inom några loppisar på vägen hem. När vi sen kom hem efter att ha köpt ett gäng filmer att roa oss med resten av den regniga dagen så somnade jag såklart på soffan & sov i 4 timmar. Behövdes väl för idag känner jag mig härligt utsövd trots att Astrid sovit oroligt & vaknat flera gånger....

Astrid tyckte det va slut på sovandet kl 06:30. Och i detta nu gräddas det frukost scones och medans dom svalnar & dom andra vaknar tänker jag ta en dusch. Idag bär det av till Uddevalla för lite ärenden, bla HITTA KLÄNNING till bröllopet jag ska på om mindre än 1 månad! Varför alltid ute i sista sekund???

Imorgon bär det av till Ullared!! KUL KUL!! Inköpslistan är klar & vädret ska bli toppen dvs Sol!!! Det borde iaf minska risken för köer lite iaf.

Hoppas ni får en bra dag!

1 kommentar:

  1. Lycka till med dina fynd uppe i ullared! Dit hade jag med velat åka, men nu har jag fyndat så pass mkt i hm katalogen att det nog inte blir av.

    Kram

    SvaraRadera