söndag 9 juni 2013

Bildbloggar...

Fortfarande lite bloggtorka & tunghäfta..... Mest aktiv på Instagram faktiskt.

Gårdagens "fynd"..... eller Kanske inget fynd. Kuriåsa är en härlig antikbod/lada med både retro, industriell & shabby prylar & möbler. Men enligt mig väl investerade 50kr. Fint förkläde med härligt mönster.

Fredagskvällen va sådär underbart somrig! Vi hängde i trädgården, grillade galet GOD lammkorv från köttfabriken, umgicks med vän & våra barn. Det övades på kullerbyttor & Agnes tränade på att starta & stanna med sin "2-hjuling" som hon kallar den..


Igår va det 40års fest för en av våra juntatjejer & i Onsdags gjorde jag & några brudar till (efter några timmars babbel,öl&låtskiveri) ett nattligt besök hos denna med skönsång & bubbel. 
Hämtade cykeln i Strömma dagen efter medans barnen va på kalas. Dom badade & åt gott. Och istf fiskdamm så blev det en liten turridning får att hämta upp godispåsen! 
Tjejerna va helt saliga!

Bara jobbat 3dar denna veckan & det känns som att det va precis vad som behövdes. Varit mycket sista tiden. På jobbet börjar det verkligen märkas att säsongen drar igång, Majas möhippa krävde endel tid & nervositet på slutet och även om det bara va roligt så blir ju annat hemma lidande. 

Och nu kommer ännu lite mer gnäll!! 

Men värst just nu:Längtan efter ett EGET HEM. Det är verkligen urjobbigt att ha hälften av våra grejer nedpackat, ALLT känns provisoriskt, inget har "sin plats", huset är slitet & lite dåligt planerat & lösningar på detta är tillfälliga & halvdana trots att vi bott här i över 1år nu. Blääää.. Kanske låter som ett I-landsproblem men det tär på oss alla 4 nu märker jag. Känner mig lite rotlös lixom... Tycker synd om tjejerna som lixom inte har något EGET RUM med självvalda tapeter. Agnes rum är lixom en passage till Astrids rum. 

 Och så är det detdär med Anders & Stockholms jobbandet.. Det är riktigt ledsamt & ett evigt knåpande med schema, dagis & fixande med svärföräldrarna som hjälper mig. 

Men nu är det sommar & jag ska njuta och försöka göra det bästa av den..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar