måndag 17 juni 2013

Ännu ett steg....

Idag tog "vi" ännu ett steg i rätt riktning.... Riktningen mot ett "vanligt" stabilt vardagligt småortsliv så som det vi drömt & drömmer om.. Hela planen vi hade när vi flyttade hit håller faktiskt på att förverkligas nu!

"Som ett brev på posten" kom faktiskt ett brev på posten! Det va det en plats för Astrid här på förskolan i Stånga from Sept. 

* Fasta Jobb!   CHECK!!
* Gångavstånd till dagis/skola, affären och Nära&kära!  CHECK!

Bara ett hem kvar nu......

I ett år har vi köat hit till Stånga (oerhört poppis förskola) & kört barnen 1 mil bort till Hemse. Det har iofs funkat fint & barnen trivs där.

Men....  I höst börjar ju Agnes Förskoleklass här i Stånga & vi har bävat för hur Astrid ska ta det. Att Agnes får gå här i Stånga med våra kompisars barn (dom som dom leker med på fritiden) & Astrid skulle gå "ensam" kvar på Hemse. Har svårt att se hur det skulle funka friktionsfritt. Detta har varit en tråkig grå ledsen klump i min mage senaste tiden.

Och nu behöver vi inte oroa oss för det mer!!!!

Blev så glad att jag nästan började gråta när jag fick mms:et av Anders!! Och Astrid är såklart oxå eld & lågor!! JAG SKA GÅ MED ESTHER!!!!!!

Vi kan gå till skolan/förskolan. Det handlar om max 200m.. Ser det härifrån när det inte är löv på träden & om några år kan tjejerna säkert&tryggt gå hem själva.

Det går bra nu......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar