torsdag 13 juni 2013

Grönt är skönt....


Alltså...... Även om det är okristligt tidigt (05:30) & gråmulet så är det ofta galet vackert att köra till jobbet på denhär ön. Speciellt nu när Vallmo & blåklint blommar i fälten & i väggrenen blommar akleja som ogräs. Svartlila, gammelrosa & vit! Måste ta mig tid att stanna & plocka en stor bukett imorgon!!


Idag stressade jag från hem stan till dagis. Fick direkt jag kom in på dagis höra om dom sk.  Dunka-bilarna & dom sett idag & vi kunde fortf höra dom så  jag & barnen jagade ifatt  dessa "Dunka-bilarna" på Hemse... Dunka-bilar är alltså dom risklädda traktor dragna släpen med niondeklassare som spelar hög musik & åker runt runt runt på byn hela eftermiddagen!  Tillslut kom vi ifatt en, låg bakom & fick sen köra om den & ungarna fick lyssna på Dunket & vinka! I jakten på dessa lurade jag med tjejerna både till 9liv & Kupan! Jag fick med mig lite skönt grönt & tjejerna varsin Indianyxa! Alla glada & nöjda! 

2st Gröna Vereco Te-koppar & en härligt hög Isi vas. Isi har blivit lite av ett samlingsobjekt nu.


Och dom läckra gröna glaskopparna för 5kr/st gick ju bara inte att lämna!

Och så tjejernas yxor!! för en 5:a st!
Inte jätteförtjust i att köpa "vapen" men domhär känns rätt harmlösa!

Imorgon är det Fredag & då kommer Anders äntligen hem!!  Nu för att stanna här på ön iaf för den närmsta tiden & för att i framtiden iaf jobba mer här än DÄR!. Lättnade & lyckan är enorm!!! Så nu ska vi försöka ta itu med att lösa situationen med vårt framtida boeende! Det är PRIO 1! Det är dags för oss att slå oss ner & lägga vår hatt någonstans... väldigt snart.

Och nästa vecka kommer en kär Stockholms vän & hennes familj till ön. En sådandär riktigt fin vän som alltid kommer finnas kvar trots att man inte hinner/orkar ringa varann varje månad! Hoppas på minst en härlig tjejkväll! 1½år sen vi va på "The Republic" nu Anna! Längtar efter dig! 


Tänk att snart är det midsommar!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar