onsdag 12 augusti 2015

Semester feeling...

Har det fortf toppen fint här på Västkusten.. Senaste dagarna har väl vädret inte lockat till bad & strand-häng men vi har roat oss med PMU loppis, plockat svamp, shoppat i Tanum & bara slappat här hemma. 

Idag blev vädret dock lite bättre.  Så vi packade med oss filtar, fika, handdukar & badkläder..
Och drog med båten ut till sk "Grundsund" här utanför. Blev några mysiga timmar. Anders somnade iofs på sin filt men jag & tjejerna gick på en liten promenad & sen fiskade vi krabbor. Det är faktiskt först i sommar som det känns som att det funkar att ta med barnen ut på sjön. Och detta är bara början  på många somrar till havs. Jag njöt av att vara tillbaka på en av barndomens favorit badplatser. Älskar domdär lena, mjuka & varma klipporna. Om några år kan tjejerna simma & bada från klipporna istället för från stranden. 

Vattnet va sådär härligt klart & rätt varmt (Anders håller inte med om det)! När vi väl lagt till efter lite svettig situation då jag skulle köra, lägga draggen & instruera Anders i fören på en &samma gång så tog jag detdär härliga 1:a doppet.. Medans Anders & barnen gick mot stranden med alla väskor så slängde jag av mig kläderna (hade badkläderna på under såklart..)  och dök i från båten!! Den känslan.... ÄLSKAR DEN!!!! 

Gud vad jag plötsligt längtade tillbaka till dom där bekymmersfria somrarna när man va 16-17år och som jag minns det så va vi ute på öarna och badade, fiskade & solade VARJE dag! 

När vi efter 2-3h badat klart så packade vi ihop & hoppade i båten igen och styrde rakt ut mot saltskär i 2m vågor. Ungarna Älskade det!  Kulorna hade blåst in onödigt nära land så det blev så att Anders fick ligga i fören o ta kulan medans jag snabbt backade ut medans han drog tinorna. Vi fick 5 fina krabbor idag & med dom 5 va vår krabbfiske-säsong slut och tinorna fick åka med in. 
Ikväll är näst sista kvällen här i vårt Paradis, ska vi äta krabba & sen ska jag bort till stenen och fiska.

Vår semester har varit UNDERBAR! Jag är sååå trött över allt gnäll om "dåligt" väder, tänker inte ens säga något om vädret för det kan man inte råda över utan bara göra det bästa av! Vi har tagit det lugnt, inte gjort något speciellt utan mest tagit dagen som den kommit. Imorgon ska det bli ännu varmare så då drar vi säkert till havs igen sen ska det packas in i bilen för på Fredag FM beger jag & Anders oss till Sthlm för att gå på bröllop!! Underbar avslutning på en underbar semester!! Barnen joinar m flyg på Söndag sen åker vi hem till ön igen!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar