lördag 1 augusti 2015

Så va det semester...

Började semestern med grym 40-års fest..
Ja bilderna från fotobåset säger väl allt.. Vi åt gott, firade tjejerna, skrattade, festade & dansade natten lång. Klockan 4 cyklade jag hem i gryningsljus.  

Söndagen blev en slapp "dagen efter, kvällen före" dag.

På Måndagen hade jag öppet i min kära loppisbod för sista gången under självaste "Loppis-säsongen". Så himla kul! Kommer sakna loppisboden i vinter. Men självklart blir det några gånger till i Aug-Sept. 

Tisdagen ägnades åt att tillsammans med Juntan fira våra 3st vackra  40-åringar. Vi hade en toppen dag på Sudret & avslutade såklart på "Så mycket burgsvik".

Efter en lååång dag så blev kvällen rätt lugn och kl 8 på morgonen ringde klockan. Dags att packa ut i bilen & dra till båten!

ÄNTLIGEN SEMESTER!!!

12 timmar efter vi lämnat Stånga anlände vi till Tegelstrand! Mitt paradis på jorden! 

Det är konstigt hur energin återvänder när jag kommer hit. Trots rätt sena kvällar så vaknar jag utsövd vid 7:30-8 & är sugen på en PW. På med P3 dokumentär & runkeeper.  Inga långa eller snabba rundor.  Men vackra & sköna! 
Jobbigt med solsken..  :-D 

3 av 3 promenader har avslutats med ett "morgondopp". Dvs att i 15 gradigt vatten skynda sig att kryssa mellan maneterna ut en bit & snabbt hinna doppa sig för att inte bli bränd.. För med dom ynka 15graderna är det minst sagt uppfriskande men väldigt skönt efteråt. Lovar mig själv att detta ska ske minst 5ggr till innan semestern är över.


Men bäst av allt! Så himla härligt att äntligen få hålla om denhär stora tjejen igen.

I 2,5veckor har hon varit ifrån oss.. Det har gått rätt lätt. Visst har jag saknat henne men har hon det bra så är jag glad. 

Men nu är det skönt att vara samlade hela familjen igen. Och på Måndag ska vi dra till Göteborg & Liseberg.

Som sagt & förväntat , sköna dagar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar