måndag 31 augusti 2015

Bra vänskap rostar inte...

Vilken HÄRLIG helg vi haft. Har nästan känts som semester för oss oxå. 

Vi vuxna har pratat, skrattat så tårarna sprutat, ätit gott, pratat, pratat lite till & skrattat ännu mer.  Som jag sagt så är jag sååå glad över att vi fortfarande har dom där Linnér s kvar som vänner trots sporadisk kontakt & ett litet hav emellan oss. Men det är väl så med riktigt goda vänner att man inte MÅSTE höras av & träffas varje månad för att hålla vänskapen vid liv.. Det känns helt underbart att vi trots avstånd & tid börjar där vi slutade sist & på några dagar betar av den tid som gått. Shit va vi har pratat domhär dagarna.. Vi hade många fikor/luncher att ta igen!!  

Då vi inte har något jättebra gästrum hos oss så fick vi lov att husera våra gäster hemma hos mina snälla svärföräldrar. Det blev också så att vi hängde där på kvällarna då dom va bortresta och dom har bättre plats när många ska äta.

Barnen har lekt, busat & haft så himla kul! Och det värmer i hjärtat att se Agnes & Roddan tillsammans. Dom som "känt" varann & träffats ofta sen dom va bara några månader, hängt på någon filt på ett golv med varsin bäbisleksak & tultat runt på lekplatser tillsammans. Och trots att dom inte träffats så mycket senaste 3-4åren så klickar dom direkt. Satt & lyssnade på dom när vi åkte in till stan häromdagen när dom satt & diskuterade dinosaurier. Dom har väldigt lika intressen. 

Och Astrid & Kiira hade också jätte kul ihop.  Dom va fortf väldigt små när vi flyttade men dom minns iaf varann sen vi va på Junibacken i våras. Dom är också väldigt lika. I fredags när dom kom så handlade vi massa gott till kvällens middag & grillade hemma hos "dom". Blev en trevlig kväll medans barnen lekte.

I lördags började vi med mysig långfrukost hemma hos oss. Så roligt att duka fram "finfrukost" med frukt, nybakt bröd, ägg, jos, smoothie & kaffe.  Sen åkte vi till Ljugarn. Gick på Lions loppis, klättrade i raukar, hängde på stranden & barnen badade iaf benen i det iskalla vattnet.. Sen åkte vi till Hemse. Gick på Kupan & åt lunch på Jakobs. Handlade till kvällen. Väl hemma igen fikade vi vuxna i bersån medans barnen fortsatte att leka. Framåt kvällen gick vi bort till "dom", tog en öl i kvällssolen, förberedde maten & åt..Barnen lekte, kollade film, badade i bäbis poolen & sminkade sig till zombies och sprang runt som tokar.

Söndagen började också med mysig frukost här sen drog vi till Visby. Det blev några timmar på Fenomenalen innan vi åt lunch på JODA för att sen promenera till Almedalen. Barnen lekte & vi kollade på. När klockan närmade sig båt-avgång tog vi en glass vi Biblioteket sen va det dags att säga hejdå för denhär gången!!

Men det kändes bra för jag vet att vi ses igen kanske om några månader eller om ett år och då är det precis som om det va igår ni va här!!

Tack fina fina sköna vänner för en rolig & avslappnad helg med massa prat, busiga barn & trevligt sällskap!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar