torsdag 24 september 2015

Hemma igen, med en tung väska...

Oj oj oj vilken UNDERBAR vecka det varit i New York!!  Ska berätta mer om allt vi hittat på i ett annat inlägg.

Men passade iaf på att fotografera all shopping ikväll när jag packade upp...

Jag mjukstartade min shopping 1:a dagen med en träningsjacka (20dollar) & duschbollar (2dollar)..
Nästan pinsamt men jag är inte så jätte duktig på att shoppa när jag "får".. Men jag kom loss senare..


Till tjejerna!
Varsin klänning från Macys för 20dollar/st.

Och lite småplock...
Varsin lite söt börs, "nutella on the go", skittles läppglans och så gick jag utanför min gräns & köpte smink till tjejerna att LEKA med..

Men mest shopping har jag gjort till mig själv...
Parfym från Banana Republic, rosebud salva (gammal goding), 2 nagellack som jag hittade på urban Outfitters & en ny bodylotion på Taxfree..


2st "Voluspa" doftljus från "anthropolgie" (ca 80kr/st), ett pennskrin & en större sminkväska från "Beacon´s Closet"& en brun handväska från "Forever 21".  


2 tunna sköna tröjor från "Abercrombie & Fitch", en blå finstickad från "American Eagle Outfitters" & en t-shirt från "Brooklyn Industrie"..

På Urban Outfitters hittade jag en gul skön tröja på rea & Halsduken kommer från  "American Eagle Outfitters". Den sistnämnda är en GRYMT bra butik & trevligt nog har dom en webbshop & jag har tecknat gratis medlemskap.  

Där hittade jag även dessa ursköna bh:ar (ca 200kr/st. Värt varenda öre) & toppen är från "Anthropologie". 

Och lite smycken såklart...

Örhängen (3 packet & löven) som jag hittade på outlet för 40kr/st. Dom små blommorna är clips som jag ska göra om & sätta stift på. Dom hittade Lizen till mig på Greenflea market & det ÄLSKADE armbandet som jag också hittade på Greenflea.. Dock inget loppis-fynd. Utan köpte av en VÄLDIGT duktig smyckes-tillverkare som gör underbara armband i läder.

Önskar mig detta i julklapp..
enkla & snygga med magnetfästen..

Blev inte så många loppis fynd..
Men iaf dessa. Julgranskulor för ca 80kr & en trädocka för detsamma.


Men på Vintage butiken Beacon´s Closet hittade jag dessa 3!
En härligt hus-mönstrad top, en typ kimono & en skön skjorta. 

Höll även i en ljusblå tunn klänning från "Diane von Furstenberg" som satt perfekt förutom att knapparna över brösten glipade lite.. Hade absolut köpt den om den... bara den varit i en halv stl större.. :-(

Och såklart blev det SÅKLART lite jordnötsgodis..
Dom där M&M med jordnötssmör & Reese´s peanutbutter cups är GRYMMA!! Och 2 kaffekoppar till såklart.. En kommer bli min nya jobb kaffekopp!  Och självklart blev det några burkar m pingviner på taxfree också! 

Håll utkik efter kommande inlägg då jag ska försöka summera vår resa!!! 

3 kommentarer:

  1. Men VILKEN snygg gul tröja! Älskar gult, men kan inte bära upp det i klädväg. Min stora modesorg. ;D visst har du något plagg i gult som jag har sett dig i? På nån bild kanske? Eller en sjal? Fick nån bild i huvudet av att du passa värdigt bra i gult! Roligt med fler inlägg! Väntar med spänning..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Älskar gult.... Har en stickad tröja i senapsgult som jag använder flitigt. Säkert den. Den där gula jag köpte är lår-lång, sådär förlåtande rymlig & hur mjuk som helst. Funkar säkert som kort klänning också med svarta tights. Urban outfitters på REA! typ 100kr.
      Så kul att blicka tillbaka nu och skriva ner dag för dag. Är glad att jag va duktig på att summera dagarna i ett anteckningsblock för dagarna flyter lätt ihop bara efter en vecka. Och småningom ska vi träffas & kolla igenom alla våra bilder & göra en snygg & rolig fotobok i 4 exemplar. Vilken HÄRLIG tjej resa det blev. Vi drömmer redan om nästa...

      Radera
    2. Ja, den stickade måste det vara! Bra med resedagbok! Jag ångrar att jag inte förde anteckningar när vi var i Turkiet. Det var ändå barnen första resa utomlands. Vi tog knappt några bilder, men så var det ju lite körigt också. Jag var nöjd med att alla kom dit och hem i livet. Där låg liksom ribban i mitt huvud just då.. Jag får göra ett bättre jobb på nästa resa.
      Förstår att ni redan drömmer om nästa resa! Jag och systrarna var ju på kryssning, inte lika häftigt som er resa men jag fick verkligen mersmak på att åka iväg utan familjen. Livsfarligt. ;D

      Radera