måndag 19 oktober 2015

Lugnt här... Men inte i livet!

Ja här är det ju rätt dött just nu... Men det är bara för att det är fullt upp i mitt liv.

Vi håller på att fixa lite här hemma. Vi har snart bott här i ett år och vi har tagit itu med lite nya hemma projekt lite sådär super spontant.  Fortfarande hemligt. Säger inte B ännu.  ;-) 

I helgen njöt jag av ledig lördag med hemmafix & bröd-bak medans Anders bowlade i stan. På kvällen vankades det 50-årsfest. Blev en trevlig kväll med roligt mingel, grym mat & en natt med dans långt in på tidigt morgon. Klockan 3:30 tror jag att vi lämnade festen. ;-D  

Varför är det så att festen alltid blir som roligast när man ska jobba dagen efter? 

Jag vaknade vid 8 tiden på söndagen (Har ofta svårt att sova länge på morgonen, ännu mer när jag är bakis). Lite småsliten efter den trevliga festen, sena timmen & ynka 4h sömn. Men efter en stadig frukost & "så mycket bättre" på play så kände jag mig lite piggare. Så va det dags att gå till jobbet. Det gick bra även om jag va aningen seg.. Men det jag gav på jobbet va den energin jag hade.
När jag kom hem efter jobbet va Astrid på kalas & Anders o Agnes hos en vän. PERFEKT!!! Jag värmde min fryspizza, kröp upp under en filt i soffan & bänkade mig framför "Bron" på Svt-play för att kolla ifatt. Tänker följa den serien men har missat alla utom första. Såg ett avsnitt sen somnade jag i soffan. Såååå skönt!! När jag vaknade gick jag rätt upp i sängen för att kolla solsidan & somnade gott vid 22-23.

Anders är tyvärr skit förkyld. Sällan man ser honom så risig. Idag när jag kom hem på lunchen så hade vi en god vän här som hjälpte oss att komma framåt. Grymt tacksam för det! Du vet vem du är!! 

Imorgon kommer mamma & pappa hit för att stanna en vecka. Ska bli hur mysigt som helst. Synd bara att det är lite kaos här just nu. Va lixom inte meningen att det skulle vara såhär nu när dom kommer.  

Och med lite tidspress på det då vi ska ha "förhäng" här på lördag för lite vänner innan vi ska gå till Gumbalde och slå klackarna i taket ännu en helg. 

Som sagt, det är lite mycket nu. Men kul! Det kommer bli så bra! 


1 kommentar: