fredag 2 oktober 2015

1:a veckan tillbaka i vardagen...

Nu har jag varit tillbaka här hemma i lite över 1 vecka. Visst har det varit härligt att komma hem till familjen, sova i sin egna säng & få jobba igen. Men jag har saknat Anders denna veckan, han åkte till Sthlm i lördags för Öl&Whiskemässan och jobb & kom hem först inatt. Men det va han absolut värd!

Men jag måste erkänna att jag saknar tiden i NYC, hade lätt kunnat njuta av 2-3 dagar till om ekonomin och bagage vikten tillåtit. Man blir liksom ALDRIG mätt på den staden,  finns alltid något nytt att upptäcka. Drömmer redan om nästa resa dit! Planen nu är att fira min 40-årsdag där i min favorit stad! Jag har verkligen blivit en New York junkie! Helt otippat då jag för 2-3år sen inte hade något som helst intresse eller sug efter det stora landet i väst! Den största drömmen är nu att göra en roadtrip genom landet från öst till väst. Dags att börja spela på lotto kanske..

Denna 1:a veckan hemma har varit TUNG.. Reagerat ordentligt på tidsskillnaden & jetlagen har varit grymt jobbig fram till för någon dag sen. Och att vara ensam med barnen har inte gjort det lättare.. Har somnat i soffan i jobbkläderna när barnen kollat på barnkanalen, inte haft någon som helst matlust & mått illa första 4-5 dagarna (nog tappat några kilon) Har kämpat & lagt all energi för att orka på jobbet men trots att jag varit så trött har jag sovit såååå dåligt och hackigt när jag väl somnat.


Men senaste dagarna har iaf dygnsrytmen börjat vända sig rätt trots att jag ändå varit trött pga att jag varit ensam i 1 vecka. Men inatt kom Anders hem igen & jag somnade vid midnatt & sov till 10!!! Vaknade till vid 7 när dom vaknade men somnade om. TÄNK att jag sov i 10h!! Lääänge sen sist men så välbehövligt! Men då jag sovit så hårt har jag haft ont i nacken idag. Alltid är det något. ;-D

Imorgon är jag ledig och då ska jag plocka ihop alla tyger & kläder i loppisen inför höst/vinter. Vill inte att dom ska bli förstörda av fukten. Jag ska oxå gå igenom dom nya 10 lådorna jag fick hem med Anders. Förbereda för Jul-loppisen i Nov-Dec.

Ikväll när jag gick från jobbet vid 19 va det redan mörkt. Hösten är här & jag älskar det!

Ser fram emot hösten. Mamma&pappa kommer hit, det är fest på Gumbalde, barnen & Anders fyller år & Nancy ska döpas och jag och Anders har fått äran att vara hennes faddrar/gudföräldrar. Och om tiden finns kommer jag att åka till min älskade svampskog i Åkersberga den helgen. Saknar svampplockning nu när hösten är här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar