torsdag 1 juli 2010

Som Anders brukar säga......

Har man inget klokt att säga kan man lika väl hålla käften..........

Fast sådan är inte jag.. Jag "pratar" ändå!

En bra sak ikväll va Ernst.. Love to hate & hate to love!! Fast det är nog mest LOOOVE!! ;-) Kommer inte missa ett enda avsnitt av sommartorpet i år heller!

Och så har den stora "blåsan" ....... fast det är inga blåsor, det är variga inflammerade sår/kratrar.. Läs mer om Afte här! :-S hur som så har den börjat läka, HALLELUJA!!! Helt plötsligt på bara några timmar så släppte den värsta smärtan! Bara lite ömt nu. Firade med salami, lite brie & en tomat & mozarella sallad. Man måste passa på att äta när man kan. För tyvärr anar jag att det kommer en ny uppe... Hoppas jag har fel. Orkar inte en vecka till!


Hoppas för er (men mest för mig själv) att jag slipper fler blåsor så att det slipper bli mer klagande här....

Idag va sista dagen på dagis för Agnes förresten. Vi va & hämtae hennes saker på hennes "gamla" avdelning. I höst börjar hon bland dom större barnen. :-)

1 kommentar:

  1. Hej Lina! Jag vet mycket väl vad Afte är eftersom min man och min mamma drabbas då och då. Glad att jag själv slipper... Gjorde du något särskilt för att bli av med eländet den här gången?? Sen kan jag tipsa om att använda tandkrämen Sensodyne sensitive. Mamma hörde om att det kunde hjälpa av en läkare i något eftermiddagsprogram på TV och sedan Thomas bytte ut sin gamla tandkräm har han knappt haft ett enda utbrott. Förrutom de gånger han varit tvungen att använda annan tandkräm om han varit bortrest och glömt tandkrämen hemma. Då får han ett nytt utbrott direkt! Kan vara värt att testa alltså! Jag tycker dock att tandkrämen smakar salva, vilket resulterar att vi har tre olika sorters tandkräm i vårt proppfulla badrumsskåp - en tub till varje familjemedlem! :-)
    //Mia

    SvaraRadera