onsdag 23 november 2011

För 1 år sen & Julaftonsplaner...

För 1år sen va jag & barnen i Blekinge hos mina föräldrar. Vi åkte tåg ner i snökaos!! Glad att vi inte tog bilen!!

Det va sist jag va hemma i "föräldrarhemmet" (även om dom nu bor i mormors hus känns det som "hemma") för sist jag & Barnen va påväg dit krockade jag ca 4km hemifrån, kom inte ens ur Berga. :-/ Så dagen efter kom mamma&pappa upp ist.. Och på semestern drar vi ju till stugan! Saknar Olofström, länge sen nu!!

Så det är delvis därför jag är så himla glad över att vi firar julen HEMMA i Blekinge i år. Kan faktiskt inte ens minnas sist jag va hemma över jul, mina föräldrar har oftast kommit upp. En stor anledning till att jag vill ner är oxå att få fira ihop m min kära syster som kör varannan JUL m sambon. Så i fjol träffades vi först på Juldagen!!
Senaste 3 åren har vi firat "alla" ihop, mina + Anders föräldrar, vi, barnen och några av våra syskon, här hos oss. Har varit så härliga enkla sköna jular där alla tagit med sina favorit traditioner, släppt på en massa måsten & så har det mixats m gotlandsdricka & "luad" ål från Hällevik. Har varit riktigt UNDERBARA jular här på Bromsvägen!! men i år blir det inte så. Känns ovant, men det kommer fler jular. Nästa år blir det förhoppningsvis en jul på Gotland i vårat nya drömhus. Man måste behålla sin målbild, även om den flyttats fram, minst ett år... :-(

Vi kollade förresten tåg hem ist för att köra: 4500kr ToR, icke ombokningsbara & inte bra avgångstider!!! Dvs dubbelt så dyrt som att ta bilen... Tyvärr SJ, det ska kännas lönsamt att asa på julklappar & barn i snömodd på en perong!!! Vi tar bilen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar