lördag 4 maj 2013

Laddar för jobbhelg!

Kvällen på jobbet igår orkar jag knappt ens prata om. Det va helt galet! Kan lova att man märker när det kommer in en båt på fredagarna. Och så va det en order jag skulle försöka få iväg också. Fast när kl va 22 hade jag någolunda koll men va långt ifrån nöjd.  Tycker det är sååå jobbigt när jag inte hinner med allt.

När jag satte mig i bilen kom jag på att min mobil låg kvar där inne i larmade & låsta butiken.. Faaaaan!! Avskyr att köra hem på natten utan mobil (ibland har batteriet varit urladdat) det är ju inte direkt tätbebyggt eller vältrafikerat om något skulle hända.. Och konstigt överhuvudtaget att vara utan mobilen kan jag lova.

 Efter någon km kom jag på att jag hade tagit av min bröllopspresent GOTLANDSRINGEN innan jobbet & lagt i någon ficka. Försökte leta så gott det gick men INGEN ring. Brukar lägga den i bröstfickan. Tänkte att nu har den trillat ur när jag tog upp nycklarna, letade efter mobilen eller när jag va in på Statoil & köpte en kaffe. Då brast det & jag grät en skvätt över att inget gått rätt denna kvällen. Usch! Ingen bra kväll igår!

Kom hem & hoppade ur bilen & gick grundligt igenom fickorna. INGEN RING! Gick snyftande in & upp till sovrummet. Men i trappan upp hittade jag den i byxfickan??! VILKEN LÄTTNAD!!

Somnade gott till "King Kong" efter att beklagat mig för min kära man. Vaknade av att Agnes skrek sig blå vid 01:30 någon mardröm antar jag. Vaknade vid 08:30 (Anders&ungarna va på Gumbalde till sent igår så barnen tog sovmorgon) då ligger Anders vid fotändan & båda barnen brevid mig. :-D

Anders åkte iväg & vi tjejer lyxade till det med finfrukost till morgonpasset.




Nu blir det dusch medans tjejerna leker sen ska vi gå & köpa Lördagsgodis innan jag ska iväg & jobba igen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar