måndag 7 oktober 2013

Senaste dagarnas fynd!

Mest har jag "loppat" grejer till mitt lilla "Remake" projekt. Ska sälja sakerna på Stånga Julmarknad & har en heldel att fixa till dess. Det ska gjutas, limmas, borras & fixas. Tur att jag har min pappa som är duktig & har tiden att hjälpa mig. Jag är bäst på att komma på ideérna men är inte händig nog för endel av projekten. Nu har pappa hjälpt mig massor i dagarna & vi har också gjort en prototyp på en grej... Kommer vara lite hemligt fram till 8 December sen ska ni få se vad vi pysslat med i höst.

Men lite andra loppisfynd har det blivit oxå...


4 st tyskar

2 stycken härliga keramiktavlor. Tv. Söholm (Dansk) & Th. En finfin från Upsala Ekeby av Irma Yourstone!

Fyndade dessutom makalöst fin keramik på IKEA. En tillfällig kollektion med vaser, koppar, te-kanna & socker & mjölk set (Köpte jag oxå) Det mesta va redan slutsålt men det skulle komma in lite nytt i veckan. Hantverk som skapats för IKEA av Doi Tung Development Project. 
Roliga va att vi satt bredvid en tjej m 2 barn & sin mamma när vi åt lunch. jag såg att hon hade 4 av dessa ursnygga vaser i vagnen. Så jag frågade vart hon hittat dom & hon berättade att dom fanns vid "vaser" men att dessa 4 gröna va dom sista gröna, men det fanns bruna. Men dom skulle dock inte ha alla 4 utan kunde bara inte bestämma vilken grön dom ville ha. Så dom valde ut en dom inte ville ha som jag fick! Härligt med vänliga & generösa människor!! Astrid fann oxå en vän i hennes dotter så hon hängde på henne ner till  barnpassningen "Småland" i 1½h! Det va faktiskt 1:a gången jag lämnar något av mina barn vid barnpassningen på IKEA. Astrid ÄLSKADE det!!  

Imorgon packar jag in mina fynd, allt vi skapat, massa torkad svamp & oss båda i bilen och åker mot Gotland igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar