söndag 17 november 2013

Ok.... jag ligger liiite efter... Men bara lite.

Det är 21 dar kvar till den årliga Julmarknaden i Stånga!!!!

Jag har massor kvar att GÖRA!! För dels ska jag sälja mina egna "Remakes" på marknaden men är också en av arrangörerna! Och det jobbet börjar ju nu också. Och så ska jag få ledigt den helgen också.. Jobbar som det är enligt schemat nu. :-S Men det löser sig säkert.

Jag har börjat pyssla, har testat alla ideér & har allt material hemma, nästan..... La en sista order nyss hos Slöjd-detaljer på det lilla som saknas.
Och i veckan kommer ett paket från Panduro med dom delarna som pappa saknar. Det roliga & sköna är att mina föräldrar är jätte delaktiga & aktiva i pysslet. Båda mamma & pappa har jobbat & pysslat hårt. Och självklart kommer dom över och levererar sina alster & hjälper till med försäljningen. Jag har tyvärr inte jobbat så hårt på pysslet den senaste tiden, mest haft häcken full med flytt, jobb, visdomstand, vab & vardag.
Men nu börjar vi komma på plats & jag har packat upp nästan allt material. Saknar dock en låda där många av kopparna finns.....   :-S Men den är ju här någonstans!

Så nu ska det bara GÖRAS en massa smått & gott!

Jag är väl ändå rätt cool.. För det blir vad det blir & jag hinner vad jag hinner. Enda jag har lite ågren över är att jag inte har så jätte mycket juliga grejer (som det bruka vara på julmarknader) utan mer året-runt grejer. Och det är för att det är det JAG själv brukar köpa på julmarknader. Roligare med saker man alltid kan använda & roligare att köpa en julklapp som mottagaren kan använda året runt istället för att den packas ner efter 2-3 veckor. Hoppas besökarna känner samma... Jag kan inte annat än att utgå från mig själv.

Sååå nyfiken på hur det kommer bli & hur det kommer gå med försäljningen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar