fredag 28 mars 2014

Min Fredag: Antibiotika & bollhav..

Tack för all pepp & respons på mitt ångest-inlägg igår. Måste bara få poängtera att jag faktiskt inte alls tycker synd om mig själv eller är ledsen/deppig på något sätt. Jag är glad & peppad men ibland tar "det där" över. Det gör mig arg, rädd & väldigt trött. Så svårt att förklara. Jag förstår inte hur folk som lever med Ångest dagligen orkar. Jag blir helt slut efter en förmiddag.

Idag har dock varit en väldigt bra dag, iaf fram till lunch. Astrid väckte mig vid 6...... iofs inte så bra...  Men sen blev det bra. Jag & Astrid va hos en arbetsterapeut som hon träffat några gånger på förskolan. Hon hade ett UNDERBART rum med massa redskap att öva & leka med. Astrid behöver bla träna sin motorik & balans. Astrid älskar att träffa henne & jag är väldigt imponerad av hennes sätt att arbeta med barn. Så roligt att se Astrid leka med henne & hennes redskap. Vi hade en roligt fartfylld timme ihop.

När vi kom hem blev det lunch sen bar det av för att handla middagsmat. När vi kom hem kände jag mig trött & lite ruggig. Somnade på soffan, när jag vaknade vid 15-tiden kände jag direkt att något inte stämde. Efter att ett toabesök stod det klart. UIV denna gången oxå. Jä*la Kåvepenin! Blev samma i höstas, hade dock glömt bort det. 

Efter ett samtal till 1177 som tog kontakt med VC i Hemse åt mig så fick jag lämna prov & träffa läkare som gav mig antibiotika. Det va precis i sista minuten. Vid 16 tiden stänger dom nämligen för helgen. Så nu efter 3½h plågor har den äntligen verkat & jag slipper iaf springa på toa hela tiden. 

Så jag har kollat igenom min packning & provpackat lite. 

Minst halva väskan kommer vara tom på vägen dit!! 

Mr Ångest då ?? Nej han har jag sluppit idag. Så inlägget & era peppande tillrop igår stärkte och hjälpte mig verkligen! Hoppas han tagit helg nu. Jag ska försöka hitta energi att jobba hela helgen. Tyvärr mår jag inte så bra just nu med infektion i kroppen men jag ska göra mitt bästa utan att pressa det för hårt. Inte ALLS värt att köra på för hårt nu när vi ska resa iväg på Tisdag! 

1 kommentar:

  1. Åh arbetsterapeut! Precis som jag då. Jag vill också ha så roliga arbetsuppgifter som att leka med barn=)
    //Kusin Anna

    SvaraRadera