onsdag 25 mars 2015

Det blev lite galet...

Jag är så dum... Och min man är så himla duktig & har grymt bra smak....

Och ändå så lyssnar han på mig & gör som jag tror att jag vill ha det..

Vi ska bygga en garderob till i vårt sovrum. I den lilla alkoven har det fram till nu stått en ranglig klädställning med massa kläder på.. Nu ska det bli min garderob.

Jag tänkte att jag ville ha dörrarna i "råa" vitmålade plankor. Anders hade andra ideér som jag sågade. Stod kvar vid mina plankor. 

Sagt & gjort. Idag har Anders köpt material & dragit igång bygget..
Så kom jag upp ikväll & vi pratar om hur stora dörrarna ska bli & hur den ska inredas. Jag höll upp plankorna för att iaf försöka föreställa mig hur det skulle se ut. Och då berättar han hur han hade tänkt innan och plötsligt så låter det så himla mycket snyggare.  

Hur tänkte jag med domdär vita plankorna??? Skitfult ju!!  Passar inte alls in i rummet..

Klart vi ska ha likadana dörrar som på dom andra garderoberna i rummet. Enhetligt! Som Anders tänkt..
Släta dörrar m retro handtag..

Så nu har vi en massa vita snygga plankor som inte alls kommer sitta i vårt sovrum. Men som tur va har vi har ett hus på gården som ska snyggas till & renoveras lite om några veckor. Gissar att dom kommer pryda någon vägg där ute istället.. Där kommer dom passa bättre.  

Till mitt försvar: Jag är sååå himla dålig på att visualisera & se hur saker ska bli innan det är klart. Helt hopplös! Och har inget ögonmått, what so ever.

Och Anders ska från&med nu göra det han är bäst på.. Planera & bestämma det mesta när vi ska bygga o renovera här i vårt fina hus.. Jag har självklart mina ideér & drömmar som jag kommer framföra men jag ska lyssna mer på hans ideér som oftast är mer praktiska & realistiska. För vi har som tur va  ändå samma smak & stil. 

Som jag alltid har sagt: Vi kompletterar varandra. Han är klok, stabil, händig, realistisk & lugn. Jag är spontan, yvig, lite galen & en drömmare. 

Tillsammans blir det så himla bra, tillslut... 

Förlåt älskling. Skulle lyssnat på dig från början du är ju grym!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar