tisdag 24 mars 2015

Små men naggande goda loppisfynd & lite nytt...

Idag va jag ledig & då Anders är hemma och vabbar Astrid så fick jag möjlighet att ta en tur in till Visby, all by myself!!! 

Körde först till favorit loppisarna... Och gjorde självklart några fynd..

Denna lilla fina Arabia "Pomona" burken (tyvärr utan lock) hittade jag på Gåvan för en 20:a..


Och på Kupan fanns domhär nostalgi favoriterna som dessutom är urgoda att dricka kaffe ur... 4st med fat & även 2st utan. 35kr för alla 6 koppar + 4 fat. Har redan 2st utan fat... 
Men så är ju vår hylla m koppar proppfull.. Hur tänkte jag där...?? :-D


I Lördags va jag på Kupan i Hemse. Hittade bara en liten fin grej till efterlängtade "Mosters Älskling".
Eller inte så liten.. 1*1,5m stor filt i mormorsrutor. Härligt luftig, perfekt i sommar.. Gud vad jag lääängtar efter mitt lilla syskonbarn..

Men när jag gick ut så fick jag syn på denna "Bordspegeln" i skylten.

Gick in igen & gick därifrån 10kr "fattigare" men ändå rikare i min värld.. Va vackert sken det blir med en spegel under ljuslyktorna.

Tillbaka till idag:
Sen hade jag en HM-check & ett tillgodokort som brände i plånboken.. Och där kan dom ju inte ligga.. Så jag begav mig till Öster & HM. Och gick väldigt nöjd därifrån med dessa 2..
En fin liten gul vår & sommar jacka och ett par sköna jeans.. 

Jackan är sååå söt & va på REA.. 200kr! 


Och så tog jag äntligen itu med att byta ut mina skor jag har när jag är ute och "Power-walkar" eller iaf går väldigt snabbt... ;-D
Jag har haft samma gamla vita o slitna Aerobics skor när jag varit ute o gått. Dom köpte jag när vi bodde i RISSNE för 10år sen.. Skäms lite..
Så idag åkte jag till Team Sportia & kom ut med dessa.

Det va en ren fröjd att snöra på dessa lätta, snygga & sköna Adidas och ge sig ut i spåret idag..   Och när jag sprang i intervall sista 2km så fick jag inte ont i benhinnorna som jag fått innan.. Inte en dag försent att byta skor alltså!!

Varit en bra ledig dag..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar