lördag 5 december 2015

Sista minuten...

Om 13h drar den 9:nde Stånga Julmarknad igång. Vartefter jag stryker saker på listan kommer det dit något nytt.. Men nu har jag nog koll... tror jag! 

Bilen är fullpackad m tomtar, lådor m julpynt o julprylar & endel remake!

I sista minuten gick jag ner & rotade i lådorna i källaren. Och hittade ännu lite mer smått & gott.

Den sista lådan står i hallen.
Hittade denna fina gamla bonaden från "Gamelstaden" av Janne Martin. En "Old school" adventskalender "Gammal svensk Bondejul" med "to do´s" för varje dag fram till jul... Tex: 10/12 "Julsvinet slaktas i svinottan" & 14/12 "Putsning av koppar, tenn & mässing "

Och dessa fina julgransljus-hållare!
Både lite nyare & äldre!

Den här julmarknaden känns lite annorlunda för mig. Har inte bakat något & gjort något nytt "remake" i höst (tur att jag har endel på lager). Tiden & energin har liksom inte funnits. Kanske lite för att mina vapendragare Mamma & Maja inte kan komma ner och säljer med mig iår som dom gjort i 2år. Och det Maja virkat åt mig att sälja glömde jag bort att be Anders hämta påvägen hem från sthlm igår. Har bara 4st "prover" att säja! 
Och vädret är inte heller riktigt med oss. Det blåser rätt ordentligt i byarna men vi har med hjälp av ommöblering av stånden & presenningar skapat rätt bra lä ute på malmen. Och värmestugan kommer finnas till förfogande för alla besökare att besöka för att socialisera, värma sig & äta. 

Och nu i sista minuten känner jag lusten & längtan komma smygande och jag toklängtar till imorgon. Hoppas att många trotsar tråkvädret & besöker vår julmarknad ändå!! Det blir ju inte roligare av att sitta hemma! Så kom & hjälp till att hitta julstämningen tillsammans med oss. 

Nu är det dags att krypa till sängs. Imorgon ringer klockan vid 6! Ser fram emot en härlig & fartfylld julmarknad, min 4:e! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar