måndag 18 april 2016

Fantastiska dagar, fina fynd & underbara presenter..

Natten till Torsdagen kom min kära man hem efter en hel vecka i Stockholm. Och på Torsdagsmorgonen vaknade jag av stök & bök nere i köket. Slumrade lite till men snart väcktes jag av skönsång, frukost & paket på sängen! Så va man 38år .. ung! ;-D
Fick 2st efterlängtade koppar från "house of rym", fin-lakrits & choklad samt en stor plåtburk fylld med väldoftande badbomber & bubbelbitar från LUSH!!  

Sen va det dags att gå till jobbet. Där blev jag uppvaktad med ännu mer skönsång & dikes-plockade påskliljor samt att en fin vän gav mig en bukett fina tulpaner.

På eftermiddagen kom min syster Maja, hennes man Joel & "mosters älskling" Nancy med båten hit till Gotland!

När jag kom från jobbet så uppvaktades jag igen. Maja hade virkat en finfin sjal till mig o så fylldes det på med ännu en vacker "house of rym" kopp. Och så öppnade jag paketet som kommit med posten från mamma & pappa där låg den önskade inspirerande boken "skillnadens trädgård" & efterlyst godis.
Och kom svärföräldrarna på fika o jag blev såå glad för bidraget till trädgården. Snarast möjligast är det dags att köpa sättpotatis, sättlök & sparrisplantor.

Så himla tacksam för alla fina presenter. Men det finns en "present" som slog alla dom andra. På kvällen ringde min pappa påväg hem från lasarettet & berättade att även den 2 och sista undersökningen som skulle göras vid hans 3-års kontroll va klar... Och ALLT såg bra ut!! Det finns alltså inga metastaser eller spridning i hans kropp!!
Fuck you fan SKIT -cancer! 
Vilken jä*la lättnad. Har oroat ihjäl mig, mest inför röntgen som gjordes för några veckor sen. Innan den va jag ordentligt ledsen & låg vaken flera nätter.  Men ändå också lite inför denna sista undersökningen. Pappa har vägrat berätta innan när dessa undersökningar skulle göras. Och nu förstår jag speciellt varför han inte berättade om den sista. Sin dotters födelsedag är inget kul datum att få.  Nu är det bara 2 år kvar till han blir friskförklarad! Njuter av att se mamma & pappa njuta & leva fullt ut efter att dom båda slutat jobba. 

På kvällen åt vi gott. Grillad entrecote & sparrisrisotto. 

Så fortsatte vi hela helgen. Åt gott, umgicks & självklart blev det några loppisar också. 

Ligger lite lågt för snart drar jag igång loppisbloggen för 3:e sommaren o då kommer jag springa på loppisar i tid & otid! 

I fredags gick vi till kyrkstigen när barne slutat skolan för att fika & ta lite fina bilder på barnen i vitsippe-skogen! Kyrkstigen är så himla mysig! 
Finaste ungarna!! 

I lördags efter loppisrundan behövde både jag & Maja ladda om. Så vi tog varsin powernap & sen lämnade vi över matlagningen & barnen på papporna och gick bort till Gumbalde. Vi drack några öl, pratade massor om allt & ingenting och endel om kommande ESC-helg. 
Om 22dar är det jag som åker ensam till Sthlm för att gå på 2:a kvalets direktsändning i Globen med mamma & syster. Och såklart ska vi se finalen på TV tillsammans hemma hos Maja också. Som jag längtar! 

Har helt enkelt haft en underbar födelsedags helg!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar