lördag 27 april 2013

Ligger lågt & tar det lugnt...

Tror förkylningen börjar släppa men det är ändå inte den som varit & är jobbigast utan det är andningen.

Va till doktorn igår & fick en föreläsning och en mild utskällning. Jag vet att hon har rätt & jag får skylla mig själv. Jag har alltid slarvat lite med medicineringen när det kommer till min astma. Jag har väl aldrig riktigt tagit den på allvar egentligen och det har oftast funkat med quickfixen Bricanyl istället för att medicinera med den långtidsverkande sprayen som man ska. Någongång innan så har jag varit lika dålig som nu men det va nog 7-8år sen.

Antar att jag får ta mig i kragen & skärpa upp mig.  För det här är fruktansvärt. Tungt att andas, trött, andfådd & skakig av att behöva ta full dos av bricanylen. Ingen orka med någonting!

Fast idag känns det nog lite bättre. Iaf just nu. Astrid vaknade tidigt och underbara svärmor hämtade henne vid 07, vi andra 3 som uppskattar att sova länge somnade om till 09:30. Sen fixade Anders frukost på sängen, vi kollade på Adam&Eva, gosade med Agnes och slösurfade. Mysigt att få tid att hänga med bara Agnes. Och jag fick samtidigt vilat oförskämt länge. Vilket känns nu då jag bara är lite anfådd. Pipet är just nu borta iaf.

Så länge jag tar det lugnt & vilar så känns det ju rätt okej med andningen. Hoppas att det vänder nu... Fast igår kände jag samma på dagen men blev sämre framåt kvällen.

Målet nu är att orka med Mora Träsk imorgon & att vara i jobbskick på måndag...  Just nu är jag lite osäker men det ska nog gå. Måste gå!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar