torsdag 11 april 2013

Veckan so far....Mycket nu!!

Idag är det arbetsdag nr 9 (shit va jag börjar bli mör nu men ändå förvånansvärt positiv. Har gnällt för mindre förut) på raken, plus att jag håller på att lära mig massa nytt som beställningar, rutiner mm mm iom nya delade ansvarsområdet och på Lördag har vi dessutom bjudit in våra närmsta vänner för att ordentligt fira vårt första år här på Gotland & att jag faktiskt fyller 35år på Söndag.... så det ska planeras, inhandlas & lagas mat till fest också & ikväll va det visst Månadsmöte med Stånga IF där jag är suppleant. Som sagt fullt upp!!!

Har även ägnat mig åt UNDERBARA saker som att göra slut med A-kassan & Arbetsförmedlingen! Och skaffa nytt "fack". F*N va skönt att klara sig "själv" igen!!!

Och igår va det våran 3.e bröllopsdag!! Och Anders gav mig en underbar Gotlandsring som jag tjatat om såååå senaste 5 åren!! Lite överkurs kanske men har man glömt bröllopsdag nr 1 & 2 så är det bara Silver som duger för att hamna på noll igen! ;-D Han fick ett mobilcase i läder (3:årigt är sk Läderbröllop. tänke försöka hålla det temat att köpa något i ämnet som representerar årsdagen tro jag) som han vill byta mot en plånbok... Jag "failade" alltså på 3:e!  :-D
Såklart va jag tvungen att köpa hem samma rosor som jag hade i brudbuketten!! Ljuvliga Limegröna&Rosa!


Sen har vi smugit & lekt paparzzi på ett snyggt hus!

Tog en bild imorse....Med pannbandet på sne & grus i ögonen!! Sjuuukt trött!  Borde nog kanske egentligen klippa min raggiga nacke till lördag också!! 
Med mackan & kaffet nära till hands!!

Som sagt en låååång lärorik arbetsvecka på 10dar är äntligen tillända imorgon. Vi får se hur vi lyckas sy ihop hemmafesten snyggt på lördagen. Det får bli som det blir! Huvudsaken är att vi får hänga med våra fina vänner!

1 kommentar:

  1. Hej Lina! Jag har en fråga angående en bild på din blogg. Skulle du kunna höra av dig till mig om du ser detta idag fredag på foto@jannenaess.com? Tack tack!

    SvaraRadera