tisdag 27 maj 2014

Pyssel-lusten som försvann....

I Februari-Mars när Anders jobbade mån-tors i Stockholm 7 veckor i rad sinade min energi & lusten att pyssla med mina smycken & remakes försvann totalt. Tillslut bar jag ner alla mina grejer (maskiner, tillbehör & färdiga "alster") som hela vintern stått framme & pysslats med här vid matbordet varje kväll. Fick bara ångest när jag såg dom hela tiden då jag inte orkade/hann ägna mig åt dom längre.
Sedan dess har jag bara varit nere i "Mitt" rum ett fåtal gånger i jakt på typ tejp el sax.
Men senaste 2 dagarna har jag varit nere, pillat & tittat på mina saker igen. Tror att det är min nya jobb & livssituation som ändå fått det att börja klia i fingrarna igen. Det är riktigt jäkla stökigt där nere, fyllt av färdiga & halvfärdiga smycken, material till remake ideeér, loppisfynd & vintage klänningar.

Kanske är smyckena & remake pysslet ändå en säsongs-hobby som passar bäst på höst/vinter halvåret som nu till våren bytts ut mot mina pallkragar. Hoppas & tror att jag kommer igång till hösten igen inför Stångas Julmarknad.

Största drömmen är ju fortfarande att det nu i år ska dyka upp ett drömhus här i Stånga som blir vårt och att detta huset har en fin liten lada/bod som kan passa perfekt till att förverkliga min dröm om en helg, "när det passar" & säsongs-öppen lite butik. En butik där jag kan sälja smycken, mina loppisfynd som jag tröttnat på, barnens urväxta kläder/leksaker, rabarber-knippen, mina remake grejer & dom där ljuvliga vintage klänningarna som inte passar mig. En fin liten bod där det alltid finns varmt kaffe & en pratglad Lina, helt enkelt...

Men var sak har sin tid. Jag samlar godsakerna på hög sålänge & skyndar långsamt. Tror ändå att min dröm är enklast att genomföra om något år när tjejerna blivit ännu lite äldre.

Men jag drömmer om det varje dag! Fast mest drömmer jag om vårt framtida hus, ett riktigt HEM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar