söndag 25 maj 2014

Trött på kaos...

Barnens rum är kaos, tvättstugan är kaos, allas garderober är kaos, källaren är kaos & allt där emellan är också KAOS!!

Vi får ingen ordning. Inget har en bestämd plats & vi drunknar i alla leksaker, teckningar, tidningar, pennor utan hatt & ovikt tvätt... En oönskad biverkning av att inte känna sig HEMMA!  (Hemnet & Blocket Bostad missbruket är om möjligt ännu värre nu när man hoppas lite extra inför "högsäsongen" här på ön) Vad jag hoppas & drömmer om att vårat drömhus ska dyka upp i Sommar!!

Så ikväll har jag bestämt mig. Det får bli ett projekt "Rum för Rum"... MYCKET ska slängas, säljas på loppis & skänkas. Innan 2014 är slut SKA vi minst halverat prylbeståndet! Och gärna rensa ut all plast & andra onyttiga prylar.
I sommar ska vi ha JÄTTELOPPIS här i Stånga & det som inte säljs där SKA jag köra direkt till Kupan utan stopp. I år lovar jag att inte spara det osålda till nästa år!!

Mitt största problem är att jag inte gillar att slänga användbara kläder/prylar. Det känns inte okej att slänga helt enkelt. Så jag samlar på hög. Visst kan jag skänka det men samtidigt är vi inte gjorda av pengar så kan jag få in en slant för våra bättre begagnade grejer så är det prio ett! Så just nu är halva vår källare ett loppis-lager.

Så nu börjar planeringen för årets super mega Junta Sommar-Loppis här i Stånga!! Hoppas på att bli av med massor & få en bra slant för besväret.

RUM nr1: Astrids Rum!




2 kommentarer:

  1. Skönt att det inte bara är ett vansinnigt kaos i vårat hem. Blä, man vill liksom bara stänga dörren till alla rum och bosätta sig ute i trädgården. ;) loppis låter skoj! Se till att annonsera lite innan så kan jag komma och handla! ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har tagit mig igenom tjejernas rum idag. Det blev en SOPSÄCK med mycket plastskit & trasiga leksaker. Pinsamt mycket skit!! Så himla skönt att klarat av dom 2 rummen. Bara 7 kvar. :-D

      Absolut!! Kommer höras både här, på Insta & FB när det närmar sig LOPPIS!!!

      Radera