lördag 24 maj 2014

Tröttnar nästan...

...på mig själv.. Man jag kan inte låta bli att tjata om HUR jä*la bra det här nya jobbet blev för mig & min familj. Är fortf helt euforisk över detta!

Jobbade förra söndagen & jobbat mycket denna veckan + helgen men det är BARA SÅ ROLIGT!! Sen när har jag någonsin varit glad & tillfreds när jag stått inför en jobb helg? Men idag cyklade jag glatt till jobbet kl 8 i morse & lika glatt hem vid 16. Har hela kvällen fri & en lugn morgon trots att jag jobbar helg!  Förr ringde klockan vid 4:15 varannan lördag!!! *ryyyssss*

Jag tycker det är så spännande & roligt att lära känna kunder, mitt ansvarsområde, beställningssystemet, rutiner & kollegor.
Kunderna & kollegorna är så himla roliga & ostressade.
Jag lär mig något nytt varje dag.
Jag tycker det varit lite läskigt med allt runt mitt ansvarsområde men för varje dag kommer jag in i det mer & mer. Men det är ju så att det måste va lite läskigt & man måste våga hoppa för att lära sig något. Jag börjar se ett mönster i åtgång av färskvarorna, hur jag beställer & jag börjar hitta en rutin på hur jag ska starta dagen för att det ska flyta på när varorna kommer, ordrar ska kollas igenom & läggas.  

Idag har det varit riktigt mycket iom "Maj-pärken" på Malmen. Men jag & min kollega (vi är bara 2 på helgerna) har fixat det galant och har hunnit med mycket mellan ruscherna. Vi är ett bra helg team.  Och då han jobbat m "färsken" ett tag så lär han mig massor & hjälper mig lite med ordrar.


Nog jobbprat! Nu ska jag göra hamburgare & ikväll vankas det en drink hos en god vän!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar