söndag 28 december 2014

Snart är det nytt år...

Jag har precis skrivit klart "Nyårskaramellen" som jag kommer posta på Nyårsdagen. Året 2014 va delvis ett rätt tungt år.. Frustration över jobbet & bostadssituationen va hemskt tärande på oss alla. Och det va med stor sorg 2 fina & starka kvinnor i min närhet försvann i somras. Det blev 2 jobbiga begravningar men jag har kvar en massa fina minnen av båda, plockar ofta fram dom minnena. Men samtidigt ett UNDERBART år med 2 härliga resor, nytt jobb & ett HEM!!

Nu är det snart 2015 & jag längtar! Ser väldigt mycket fram emot vårt 3:e nyårsfirande på Gumbalde med god mat, goda vänner & alla barn. Brukar bli en härlig & sen kväll. Och Januari är fullspäckad med massa kul. Redan den 2:e är det dags för den första. Jag & tjejerna ska åka med 2 andra mammor & 3 barn till Sthlm för en helg & se "Disney on ice". Detta va en av Agnes & Astrids uppskattade julklappar. Och om drygt 2veckor vankas det en annan weekend-resa fast lite längre bort & då bara med en massa vuxna.. Den längtar jag lite extra efter..

Mellandagarna har varit sköna med mycket ledigt då vi haft stängt både julafton & juldagen!! Och helgdagarna hade vi kortare öppettider. Jobbade 11-17 i Fredags, ledig lördag & lite jobb idag. Imorgon blir första heldagen på länge. På Tisdag är jag ledig, igen... Då ska jag & Anders bla röja bland lådorna i källaren & få undan så många av säljlådorna som möjligt, så kanske man kan röra sig där nere & få plats med sopsorteringen oxå. Jobbar kortpass på nyårsafton & nyårsdagen är det stängt. Inte jobbigt alls att jobba runt jul&nyår längre... Ingen jobbångest alls i år faktiskt.  Första gången sen barnen föddes om jag ska vara ärlig.

Hoppas ni också haft en fin julhelg & får en härlig nyårsafton!!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar