lördag 16 maj 2015

Loppis dag!

Ställde klockan i morse för att dra på loppis norrut. På väg norrut hämtade jag & Astrid upp dom andra 2 i familjen. Agnes hos en kompis & Anders som övernattat på Ljugarn efter ölprovning.

Loppis rundan blev väl sådär lyckad & barnen bråkade mest där i baksätet. Men jag va nöjd med det lilla jag hittade. Kommer blogga om loppisfynden på "Loppisbloggen" i dagarna. Dock lite frustrerande att Astrid råkade ha sönder en av sakerna när vi kom hem..   :-S

Väl hemma spikade jag ner mina skyltar vi affären & här vid infarten till Gumbalde & vände på stängt-skylten.

Lite lugnare idag än i Torsdags men hade ändå 5 sällskap här varav 2 kom tillbaka ännu en vända. Har packat upp ytterligare 3 lådor idag & sålt en heldel. Samtidigt har jag rensat lite ogräs, flyttat ena komposten, vattnat & gallrat i kökslandet. Mycket nöjd & väldigt glad efter trevliga pratstunder med trevliga besökare. Kändes bra när 2 tjejer sa att jag hade bra loppispriser! Ännu roligare när dom berättade att dom läst loppisbloggen. Tycker det där med prissättningen är så svårt men nu känns det som att jag lyckats.

Imorgon ska jag förutom att jobba ta itu med att plantera ut bla majs samt sätta lite mer fröer både inne & ute. Fick tips om en trevlig blogg av en vän. Skillnadens trädgård! Finns även på Insta som "Skillnadens". Mycket inspiration, bra tips & vackra bilder!

Nu ska jag göra ramslökssmör till middagen & diska mina loppisfynd.

Ha en fin kväll vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar