torsdag 26 november 2015

Litet ljus i November mörkret..

Jag har känt mig lite trött & sliten senaste tiden. Stundtals riktigt matt & deppig.  Gissar att det är en kombo av mörkret, gråvädret, kaoset i världen & hemmet. Vi har haft lite bygg-kaos här senaste månaderna. Det är roligt att förändra & förbättra här hemma men rätt frustrerande med slipdamm, verktyg & saker överallt.  Men snart är det över & vi har verkligen fått till mer ytor där vi tycker det behövs. I detta nu håller Anders på att såga bort vägg i vårt kök. Nu när hela väggen nästan är nere ser man hur mycket yta som gömde sig i städ-skrubben. Där kommer vi ställa frysen & nya kylen "side by side".... Kommer bli såååå bra!!! 
Han är helt otroligt duktig min man... 

Nu till ljuset som gjorde min dag BIG TIME!!  I morse när jag gick till jobbet satte sig min syster vid sin dator, loggade in & köade. Vi trodde helt ärligt att det inte skulle gå, att vi skulle få sitta hemma i tv-soffan i Maj även detta året, men ca 20min över 10 hade hon lyckats köpa 3 st biljetter till Eurovision Song Contest semifinal nr 2. Helt otroligt & ofattbart att det gick, att jag, syrran & mamma ska få se ESC live!!

Detta är på genrepet till Mello-finalen 2013.

 Vi 3 mello-nördar som sitter o smsar & ringer varann nästan varenda deltävling i mellon & ESC.. Vi som varit på både live sändning & genrep (genrepet är roligast att gå på för att sen se det på TV dagen efter, spektaklet är ju ändå gjort för TV) till Mello-finalen flera gånger.  Ni som känner mig förstår hur stort detta är!! Speciellt ni Junta-brudar som såg mig sitta & studsa skrikande upp o ner i soffan under omröstningen när Måns tog hem ESC i Maj. Jag sa då att jag SKULLE till ESC denna gången & att det MÅSTE hållas i STHLM!! Tänk att jag fick rätt på alla! 

Det här är så stort att jag nog faktiskt inte förstår det själv förän vi står där i Globen & skålar i Champagne!!  Det kommer bli en helhelg i Sthlm för självklart ska vi se själva finalen tillsammans hemma i Majas soffa! 

Som jag längar till Maj nu!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar