onsdag 24 februari 2016

Tiden går snabbt när man har roligt!!

Upptäckte att jag inte skrivit här på en hel lite evighet..  Men jag har inte haft tid, helt enkelt.

Förra måndagen kom mamma & pappa hit & stannade i en heeeel vecka!!  Anders va i Sthlm så det passade grymt bra. Och till helgen behövde vi barnvakt så det passade bra att dom kunde stanna så länge. 

Har sagt det förut o kommer säga det igen..   Mina föräldrar är GRYMMA! Dom gör allt! Tar hand om hämtning & lämning, lagar mat, diskar, tvättar, plockar undan mm mm ..  

Varit en underbar vecka och när dom va borta i måndags morse (tog tidiga bussen till båten) kändes det lite tomt. Och inte bara för att jag slipper göra massor av hushållssysslor utan för att dom faktiskt är roliga att umgås med också. 


Så det har blivit endel sådanthär soffhäng för mig när jag inte jobbat...
I lördags efter vi varit ute o grejat  i några timmar så körde jag, mamma & pappa ett litet "vänner" Maraton. 

Under vår utedag i lördags ägnade jag & pappa en hel del tid inne i loppisen. Från att ha varit fullstampad med lådor o grej (har bara tryckt in saker sen jag stängde i höstas) så lyckades vi få upp endel skrymmande grejer på loftet & sen satte pappa igång att sätta upp nya hyllor.  
Pappa skruvade upp hyllor och satte ihop bord medans jag plockade & sorterade ut lite gammalt (endel av det som inte såldes i fjol åker ut, för att få plats med det nya)  Iom nya hyllor blev jag av med ett av dom stora borden som stod rakt ut i lokalen. Så nu känns det mycket rymligare. Men det är mycket som ska ställas i ordning innan jag öppnar. Men åååååhhhh vad jag längtar! Ska bli så roligt att dra igång igen. Fick påfyllt senast idag när jag fick plocka fritt ur "skräphögen" vid en förråds-rensning.

Pappa tätade även "hålet" i taket, så nu regnar det inte in längre!  

Hans konstellation för att ta sig upp ser ju heeelt livsfarlig ut och jag fick lite lätt panik men det funkade bra!!!! 

Denna veckan är Anders hemma. Och helgen är FULLSPÄCKAD! Kalas för Agnes & hennes kompis på fredagkväll, lördagen ska ägnas åt att packa upp till barnklädesloppisen vi ska ha på söndag. På kvällen vankas det CLUB & liveband på Gumbalde med obligatoriskt förhäng här hos oss. Och på Söndag kl 10:30 ska jag infinna mig på Malmgard och förhoppningsvis sälja av det mesta av alla baby&barn kläder som jag flitigt at prismärkt och packat i vinter!! 

Nästa vecka är det sportlov. Egentligen skulle det bli som en vanlig vecka med jobb & fritids för barnen men så dog min gamla fina Farmor förra måndagen så vi ska åka till Blekinge på begravning på Onsdag nästa vecka. Kommer bli några fina dagar hemma i Olofström. Ska bli kul att träffa min systerdotter & alla kusinbarnen! Hoppas vi kan få till ett foto på HELA gänget!

Idag har jag varit ledig & laddat för den kommande hektiska helgen! Kommer bli hur kul som helst! Men jag gissar att jag är trött på Söndag-kväll!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar