torsdag 14 december 2017

December har varit hektisk....

Har varit ensam med barnen i veckorna nästan hela Nov & Dec.. Det funkar men tar endel (MYCKET) energi & tålamod från mig....

I söndags va det äntligen dags för Stånga Julmarknad. Jag hade jobbat på med bakande till barnens klasser & dessutom förberett för min egna Jul-prylsloppis.. 

Det blev en fantastisk dag!! 
Har regnat & blåst mest hela tiden här på Gotland senaste veckorna.

MEN den 2:a advent va det stilla, lite sol & självklart snö som vi beställt.   

Dagen flöt på fint.

Barnen jobbade med att sälja i både sina klassers stånd, paketlotteriet o hjälpte mig.


 Anders åkte till Sthlm tidigt på söndag-em så jag hade lite fullt upp med att ha koll på barnen, se till att Astrid kom med i lucia-tåget & få i oss mat mellan kunderna.

När jag packat ihop mitt & vi slagit igen ute på Malmen så drog jag direkt till Hemse o hämtade Pizza på Redners till middag. 
Så himla gott o välbehövligt.

Vid 18:30 kröp vi upp i vår säng o bara mös, värmde oss och somnade gott.

veckan rullade på i ordentlig fart..

Det va lucia.
Jag va ledig hela dagen men efter lite eftertanke, magkänsla o sunt förnuft kvällen innan så bestämde jag mig för att hoppa över uppträdandet på morgonen till förmån för återhämtning. Så när barnen gått till skolan gick jag upp till sängen med en macka o kaffe o kollade lite på nyhetsmorgon innan jag somnade om igen i 3h!!! Så värt det,trots "dåligt mamma-samvete" men jag o Astrid pratat om det och hon va helt OK med det...

På kvällen va jag o Agnes i När kyrka och kollade på Astrid som sjunger i kyrkokören. Efter att ha slängt ihop o ätit kvällens middag mellan lämning av Astrid & apotek-besök.
Fantastiska Astrid, så stolt o glad med sitt levande ljus. Sen somnade vi alla 3 gott.

Torsdagarna när Anders är borta är stressiga.

Jag jobbar 9-17. Kl 17 börjar Agnes gymnastik i Havdhem, 20min söderut.
Men så får det va. Rusa från jobbet, hämta barnen, lämna Astrid hos faffa & köra söderut.

När vi kom dit vid 17:30 körde ledaren lite uppvärmning med Agnes o så va hon igång med att träna inför helgens tävling! 


På vägen hem käkade vi kexchoklad för att stilla den värsta hungern o Agnes körde läsläxan.

Det är fan svårt att få ihop det med klok matlagning, barnens aktiviteter, läxor, jobbet & hemmet. Beundrar alla ensamstående. Blev Makaroner & falukorv ikväll igen. Men så får det va!

Men nu är det Torsdag kväll & inatt kommer Anders hem!!!!

Och imorgon är jag i MÅL!!
Har haft denna helgen som målbild ända sen November för att orka dom här ensam-veckorna o allt som är med barnen, jobbet & inför julen.
Imorgon slutar jag 14 & sen drar vi in till Visby såfort vi packat.  Det vankas julbord med Anders mfl & hotellnatt. Och på lördag byter jag hotell o sällskap. Och kvällen bjuder på Johan Glans med ett gäng brudar, bubbel, middag & utekväll för att sen avslutas med ännu en hotellnatt o hotellfrukost.

På Söndag lär jag vara trött men laddad inför JUL-veckan på jobbet & alla "to do´s" hemma. Men det tar jag då. Nu ska jag bara njuuuuta av helgen, skratta, äta, dricka & ha det gott.

1 kommentar:

  1. Hej tittare, jag är Nelson, min mamma presenterade mig för Great Baba Ogbogo High Temple, när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid, dessa tog så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. sa hon, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända. Och nu är vi också nöjda med vackra barn, redan från den dag den stora BaBa Ogbogo arbetade för mig och löste mina problem, jag gjorde ett starkt löfte att så länge jag lever, kommer jag alltid att vittna om godheten i hans stora verk, och till de där ute som står inför förhållanden och äktenskapssvårigheter bör snabbt kontakta honom och bli en lycklig testifier som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

    Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

    Han botade mig från en impotent man till en riktig man.

    SvaraRadera