söndag 3 december 2017

Lat helg...

Helgen har varit härligt/skamligt lat.. Pga av Vabbet i Fredags kändes den extra lång. Men oj vad skönt det ska bli att återgå till jobb o riktig vardag imorgon. Omladdad!  
Har skrotat runt i denna utstyrseln heeeela helgen. Varma noppriga yllestrumpor, tights & en klänning college-tyg. Mjukt, varmt o inget som sitter åt. 

Igår låg jag i soffan typ hela dagen & Kollade 3!! filmer och gjorde INGET annat..  Så himla skönt & välbehövligt. Och barnen lekte, ute, inne & i källaren hela dagen men kollade också endel film då båda är lite smått slaka. Agnes har repat sig men igår började Astrid hosta & snora. Idag va statusen den samma. Hoppas det inte blir mer än såhär för i eftermiddags drog Anders till Sthlm för att jobba.

 Idag växlade jag upp lite iaf. Kollade bara 1,5 film och har även städat undan i köket, tvättat 3-4 maskiner & bakat 3 omgångar med Saffrans-skorpor som barnens klasser ska sälja på Julmarknaden. 
2 av 3 plåtar.. 

Och ikväll drog jag även fram örhänges-verkstaden igen och jobbade på rätt bra.
Har på 2 kvällar fått ihop 11 nya par... Vill ha flera av dom för mig själv men får hålla mig till efter Julmarknaden och se vilka som är kvar.. 

Känner mig så omladdad och det är tur för nu väntar 2 ensam-veckor & dessutom 2 hektiska helger. Nästa Söndag är jag med och både anordnar & säljer på Julmarknaden här i Stånga & helgen efter vankas det en helhelg i Visby på hotell med julbord på fredagen & tjejkväll på lördagen med Johan Glans, middag, utekväll & ännu en hotellnatt. 

Nu har barnen tystnat där uppe och jag ska snart gå upp & sjunka ner i ett varmt bad och sen krypa i säng o kolla lite "Greys Anatomy". Skönt avslut på en skön helg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar