fredag 26 oktober 2012

Agnes födelsedag!!

Idag va ingen vanlig dag utan idag är Agnes 5års dag!!!!

Vi väckte henne som sig bör med sång, paketer & finfrukost (Am.Pannkakor m färska hallon) på sängen! 


Efter all paketöppning så klädde vi alla på oss och åkte in till Visby för att komplettera den största presenten.. Ett AKVARIE!! Agnes har länge tjatat om husdjur. Det här känns lagom avancerat & utan allergi-risk från mitt håll! 
Stora tjejen är nöjd med bla glittersprayet som kom med posten från Sthlm.

Efter lite Kalas-klänningshopping & Mac Donalds så bar det av till ZooMarket för att välja ut lite invånare & växter till akvariet. Alla heter Sammy!

Sen åkte vi hem & lämnade av Astrid & Anders hemma medans vi åkte till Malmgard här i Stånga. Det va barnbio med "Smurfarna", godis & popcorn! Och vi föräldrar hängde med kaffe i köket. Nog mer spring & lek med Thyra än bio för Agnes del dock. :-D Men va fasen dom hade stört kul!!  Heron City är inte unikt. Vi har oxå bio, lekpalats, fik & bowling under samma tak här i Stånga! :-D

Kvällen har tillbringats här hemma med farmor&farfar på besök. Vi slängde ihop lite fläskfile & firade ännu en gång Agnes m sång & ljus! Agnes fick ännu fler uppskattade presenter. Skor, en Barbie & lite pyssel. Och imorgon kommer ännu en present!  

Och när jag hittade denhär häftiga dockan + massa coola vintage barbiekläder på kupan idag så kunde inte jag låta bli att skita i min gamla "Jag ska aldrig köpa en barbie" regel. 



En härlig dag med massa presenter & skönt familjehäng! 
Inatt anländer mina föräldrar till Stånga så nu ska det firas helgen lång!!

1 kommentar:

  1. Vilken härlig dag ni haft! Hur hinner ni med allt? Kul att ni kom och hängde med oss på "malmgard city". Kram

    SvaraRadera