fredag 5 juli 2013

Återhämtning...

Senaste 2 dagarna har jag ägnat mig åt att läka!! Igår tillbringade jag nästan hela dagen i soffan med täcket under näsan, sovandes, snytandes & chokladätandes... Och så gjorde jag enorma framsteg i Candy Crush! Helt meningslöst alltså men såååå helande!!!

Tänk vad bara 3-4h sömn mitt på dagen & 2 dagars påtvingad total VILA kan göra underverk. När jag vaknade i morse va jag iofs fortf trött & öm i näsan&bihålorna. Men det som kommer ut nu är klart mycket fräschare än för några dagar sen. :-S (sorry för den infon) Och under dagen har jag mer & mer blivit mitt gamla aktiva & pigga jag.. 

Sååå trist&stressande dock att jag inte kunde jobba idag! För from. Måndag har min erfarna & grymma medansvariga på brödet semester i 3veckor!! Im on my own!!!  :-O   Och vi hann inte gå igenom ALLT som vi tänkt göra idag. :-/ Men samtidigt är jag säker på att om jag gått tillbaka idag hade jag inte fixat hela nästa vecka... Och då hade det blivit ännu stökigare!!  

Det behövs en sådanhär vila för kroppen för att kunna läka ut!! Så nu ska jag nog hålla ihop till semestern om 3v!! Och då väntar massa roliga äventyr!

Men först: Mamma&pappa kommer på Söndag & nästa helg blir det Stångaspelens avslutningsfest för hela slanten!! Jag ska servera som i fjol! Noice kommer spela & det kommer bli grymt kul!!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar