onsdag 3 juli 2013

Skäms lite....

... ett inlägg i veckan är inte okej!
Jag fattar inte varför jag inte lyckas få upp fler inlägg. Vill ju men det känns som jag upprepar mig iom att mycket läggs upp på Instagram & då känns det bara fånigt att lägga upp samma här.....  Eller?

Somnade på soffan igår till en film... Jobbat sen i Fredags nu & är rätt seg. Dels pga att det är Almedalsveckan i Visby & det är fullt ös i butiken. Sen att jag är skitförkyld gör det inte bättre. 5-6st på jobbet som redan varit/är dåliga och jag känner att det inte går åt rätt håll. Något som går, det sätter sig antingen i bihålorna eller halsen verkar det som. Mitt sitter i bihålorna. Blääää! :-S Men samtidigt känner jag att det INTE är läge att vara hemma sjuk denna veckan samtidigt som jag VILL/MÅSTE bli frisk till "mappa" (mamma&pappa) kommer nästa vecka. Vore trist att smitta pappa som nu faktiskt bara har 1 cellgifts omgång kvar!!!!   :-D

Håller samtidigt på att försöka knyta ihop sommaren också då jag äntligen fått schema till V33 nu. Inte mycket semester men MASSOR av saker som händer. 2 st bröllop, Grabbdag (då fruar/tjejer hänger med på kvällen), försöka hinna klippa av detta hemska håret, Stångaspelen, hörselprov på Astrid, ta mig tilll Sthlm för att hänga med Maja & köpa klänning, Sommar-JUNTAN, laga en sprucken rotfyllning på mig, Agnes första dagar i Stånga skola, håller på att dra ihop en loppis här i Stånga också. Men viktigaste att fixa just nu är nog den ideén jag fick igår. Vi SKA göra en dagstur till Astrid Lindgrens värld i Vimmerby med barnen!

Så det knåpas med schema & almanackan rätt hårt här just nu!!

Lite loppis då?? Såklart!!!
Dagens superfynd!!  Underlägg i massivt gjutjärn 25kr... Kostar runt 300kr i butik.

Har redan endel "sunflower" lyktor av Göran Wärff men kunde inte låta bli att låta några "polaris" göra dom sällskap. Blivit en Göran Wärff samling istället. 2 finfina Solingen stakar 5kr/st!!! En söt ask, bricka & galgar. Får nog snart sätta ett brick-förbud!!

Underbara!!!!

1 kommentar:

  1. Har kikat igenom din blogg och oj vad många fina fynd du har gjort! Superskoj att se! =)

    SvaraRadera