torsdag 15 augusti 2013

Hemåt!!


Efter 2 underbara dagar hos syster i Sthlm sitter jag återigen på båtbussen. Har varit helt underbart!

Tisdag eftermiddagen ägnade jag åt att bara strosa runt i stan. Njuta av livet & rörelsen som är här. Det som man inte uppskattade eller tänkte på när man bodde här. 

På tisdagskvällen hamnade vi på clarion lobbybar där vi pladdrade & drack pints m hof. 
Så kom onsdagen då vi skulle gå på klänningjakt! För om 2 1/2 vecka gifter sig Maja&Joel och jag har faktiskt inte hittat något fint att ha på mig. Jag ville dessutom ha en vintage klänning. Så vi styrde stegen mot Beyond Retro! 
Jag provade nog närmare 20 klänningar & hittade 2st som satt bra. Så jag köpte båda. :-)  sen hittade Maja snyggaste (och galet bekväma) skorna till mig på cissi&selma. Så nu är det bara väska, underklänning & vattenfast mascara kvar att inhandla!
Klänningarna är nu inlämnade för lite ändring & kemtvätt. Så nöjd!!

Lunch på vapiano & en aftershopping öl på något litet italienskt hak bredvid skräddaren! Sen åkte vi hem, grillade & slappade i soffan.

Älskar Stockholm igen (inte lika förtjust när vi flyttade men nu när jag får njuta av stan såhär så växer kärleken igen) men nu längtar jag hem till familjen, lugnet & landet. Kom fram till att jag är mer i Sthlm nu när jag bor på Gotland än va jag va på Gotland när vi bodde i Sthlm! En väldigt bra fördelning då jag får ut det bästa av båda ställena! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar