onsdag 12 november 2014

Börjar få upp farten...

Vi har börjat landa i huset & fått kontroll över det som behövs i vardagen: kök, sovrummen & toan. Men att bara ha en torkställning & en liten toppmatad tvättmaskin i en kall källaren räcker inte för en 2-barnsfamilj. Torkar inte jätte snabbt & en maskin med handdukar så är ställningen upptagen i minst 1dygn. Funkar inte för oss! Så igår köpte vi tvättmaskin&tumlare så i detta nu håller Anders på att ställa iordning tvättstugan. 

 Och plötsligt sent igår kväll kom viljan & energin att ta itu med resten! Vid 21 öppnade jag dörren till kontoret som är FULLT med lådor. Låda för låda packade jag upp omringad av sopsäckar för papper, plast & övrigt skräp samt några tomma lådor att fylla m sparas alt säljas. Lite tog jag upp, endel ville jag spara (brudbuketten, små minnen från när barnen va bäbisar mm ) men det mesta gick i säljas lådorna. Dom flesta grejerna gick snabbt att lägga där men endel behövde lite fundering. Slutade oftast i säljas lådan ändå. Imponerade på mig själv flera gånger om! Men vid kl 00:30 fick jag ge upp. 


Ikväll kom jag hem, lagade mat till familjen för att sen bege mig bort till gamla huset.

Tar emot att gå in där varje gång, kallt, tomt & dammigt. Finns en heldel kvar men efter att ha packat 5 lådor ikväll så såg jag att vi närmar oss slutet. 

Härlig känsla! 

Nu är det dags för mig att gå in i lådrummet igen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar